Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy lehet bejutni tüdőszűrésr...

Hogy lehet bejutni tüdőszűrésre? Ingyenes?

Figyelt kérdés

7 éve dohányzok most multam el 18. Kicsit nehezen veszem a levegőt, és szeretnék elmenni tüdőszűrésre. Hogy lehet bejutni oda??? Hogy csináljam hogy szüleim ne jöjjenek rá??? Ha nehezen veszem a levegőd ( néha még sóhajtozok is) akkor lehetek tüdőrákos???

Ez elég összetett ha lehet normális válaszoksat kérnék...

2010. jún. 23. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
40vagy 50 év felett ingyenes fizetni kell érte kedvezményes árat 1000 Ft körül.
2010. jún. 23. 14:40
 2/5 A kérdező kommentje:
dik a rablók!!!!
2010. jún. 23. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Az első tüdő dohány mentes,a második füstös emberé.Szokj le a cigiről,ha egészséges szeretnél lenni.Nem ismerek olyan embert,aki ilyen korán kezdte volna,ezért tőled megkérdezem,hogy mi visz rá egy 11 éves gyereket a dohányzásra?

2010. jún. 23. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, akkor sem kell fizetni, ha a munkahelyed vagy a sulid küld, tehát be vagy utalva. Legalábbis nekem nem kellett, mert a munkahelyem kötelez minden évben.

Ha csak úgy elmész, akkor igen, fizetős. De ha nehezen lélegzel, akkor sipirc is! Régen szívod, pedig még fiatal vagy, az is lehet, hogy még bőven alakult a tüdőd, mikor már cigiztél. nem biztos, hogy rák, de vannak szintén nagyon rossz dolgok, amiket kaphatsz. Pl állandósuló hurut, tüdőszövet elhalása, kisebb a lélegző felület, így kisebb a tüdőkapacitás, nyálkás és gyulladt lehet az egész "rendszer". Ez mind csupa szép.

Biztos újat mondok, de le kéne szoknod, nem gyorsan, de valamennyire helyrejönne.

2010. jún. 23. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérj beutalót a háziorvosodtól. Pest megyében ingyenes ( nekem ingyen csinálták mindenféle beutaló nélkül), mert állítólag veszélyeztetett megyének számít.
2010. jún. 23. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!