Hogyan csinálhatnák magamnak hasmenést?
Figyelt kérdés
hashajtót kivéve hm?2010. jún. 22. 16:21
11/18 A kérdező kommentje:
Mert nem akarok hashajtót beszedni azért de a sok szénsavas üditötöl lehet?
2010. jún. 22. 16:33
12/18 anonim válasza:
Igen, a kóla okoz szorulást. Meg a csoki is.
13/18 A kérdező kommentje:
Értem de már sokszor voltam WC-n és nem változot ha eszek gyümiket akkor jó lesz?
2010. jún. 22. 16:37
14/18 anonim válasza:
a vajkrém receptet a googleből szedtem,nem figyeltem rá:D
16/18 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy 16 évesen nem kéne magadat hajtani, még fogyókúra miatt sem. Ha rendszeresen megteszed, a beleid gyengék és renhyék lesznek! Ha székletürítési zavaraid vannak ilyen fiatalon, irány az orvos! Egyébként a megfelelően rendszerezett életvitel, sport, napi 2-2,5 liter folyadék bevitele és megfelelően rostdús táplálkozás többet ér mindennél!
17/18 A kérdező kommentje:
sikerült akkor most miket egyek?
2010. jún. 22. 19:29
18/18 anonim válasza:
Egyél rendesen, igen, zöldséget és gyümölcsöt is, és több rostos ételt, mint korábban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!