Dr. G. Kiss Gyula debreceni belgyógyász gasztroenterológusról szeretnék véleményt?
Figyelt kérdés
Apollo Medical Centerben is rendel ha jól tudom.
Minden érdekel vele kapcsolatban. Járt valaki hozzá?
2018. szept. 8. 10:52
1/8 anonim válasza:
Én jártam hozzá anno, gyomortükrözést csinált. Több alkalommal tükröztek, de magasan ő volt a legjobb, legkevésbé volt kellemetlen. Szerintem jó orvos és diagnoszta. Merem ajánlani.
2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen! Árakat tudsz esetleg írni? Valószínű tükrözésem lesz. Hosszú idő a tükrözés?
2018. szept. 9. 13:17
3/8 anonim válasza:
Szia! Nekem óriási csalódás volt G. Kiss, elintezett annyival hogy a stressz miatt fáj a gyomrom, közben pedig majdnem atfurta a gyomromat a fekely
4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Nem is mentem hozzá, én is rosszakat olvasta róla, ahogy szinte mindenki orvos ahová az elmúlt időszakban jártam...szörnyű.
2021. febr. 3. 09:33
5/8 A kérdező kommentje:
*minden orvos
2021. febr. 3. 09:33
6/8 anonim válasza:
1. vagyok. Sajnálom, hogy így megváltozott. Anno, kb 25 éve, mikor én jártam hozzá, még tényleg nagyon jó volt.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon felületes...egy rakat protonpumpagátló és savlekötő recepttel le van tudva a jól fizető beteg sajnos.
2021. febr. 5. 13:38
8/8 anonim válasza:
Ha röviden akarom jellemezni: egy hentes. A férjemet majdnem eltette láb alól, de még csak nem is érdeklődött az állapotáról, pedig tudta, hogy mekkorát hibázott. Szakmailag és emberileg is egy nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!