Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vastagbél tükrözés előjegyzésk...

Vastagbél tükrözés előjegyzéskor miért mondták, hogy a vizsgálat hajnalán kell meginni a tiszító port amit adtak?

Figyelt kérdés
Nem előtte nap?Vagy ez már így szokás?
2018. aug. 31. 22:21
 1/6 t.kos válasza:
100%
Előtte való nap kell. És nem ehetsz csak folyadékot ihatsz, ugyanúgy a vizsgálat napján is. Csak szűrt szénsavmentes üdítő, de inkább víz.
2018. aug. 31. 22:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ám sajnos le is van írva a papírra,hogy aznap hajnalban..Nem értem...Köszönöm a választ,megy a zöld kéz!
2018. aug. 31. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a vizsgalat elotti napon max du 4 orakor kellett meginnom azt a port. 4-kor megittam, es barcsak elobb tettem volna... egeszen hajnali 3-ig ment a hasam es 7-kor meg kelhettem, szoval tanulj a hibambol.

Aznap mar semmit sem ehettem 12 utan, es a vizsgalat elotti orakban mar inni sem ihattam, ha jol emlekszem.

Szerintem elirtak a papirod vagy nem tudom :/

2018. aug. 31. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha neked nem ilyen 8-9-re esik a vizsgalat, akkor addig siman kijon beloled, csak szamits irto nagy gorcsokre, lehet aludni is alig fogsz
2018. aug. 31. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
az a helyzet jobb inkább kicsit éhezni egy teljes napot előtte mint későn megkezdeni a tisztítást .ha rám hallgat a vizsgálat előtti nap otthon marad reggelt 11 felé megissza a port 2 óránként egy adagot 3 alkalommal és akkor este 11 re a nagyja ki is jön meg még másnap vizsgálatig el tud menni klotyóra.de azt jobb ha tudja lelkileg úgy készüljön maradandó élmény lesz
2018. aug. 31. 23:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Mindenkinek!
2018. szept. 1. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!