A jogosítvány megszerzéséhez szükséges elsősegély vizsgán mit kell csinálni? Csak az újraélesztést vagy mást is?
Amit húzol, azt.
Kötelező: stabil oldal, CPR.
Ha pl. kötözés a tételed, akkor kötöznöd kell.
A beugró a babán bemutatni az újraélesztést.
Utána kell húzni, két téma szokott lenni, azokat el kell mondani.
Most akkor újraélesztés vagy stabil?
Mert az újraélesztés még megy de pl. kötözni nem nagyon tudnék (a stabil so-so)
Nekem az elsősegély vizsgán csak újraélesztenem kellett,és meglepődtem,hogy csak én tudtam rendesen a protokollt,a többi 2 aki bejött velem együtt (utolsók voltunk páratlanul ugye),azok csak simán odamentek,és elkezdték,persze rátéve a gézlapot,de akkor is.
Pluszként mondom,ha utolsók között mész,akkor már szerintem annyira nem is érdekli az elnökséget/bizottságot,hogy mit csinálsz... Annyira,ezt kihangsúlyozom. :D
Két tételt kell kihúzni. Nálunk egy kártyán volt 2-2 tétel. Könnyű volt,azt hiszem autóból mentés Rautek-fogással,meg az égési sérülésekről mindent el kellett mondanom.
A lényeg,hogy az anyagot,ahol ilyen számos adatok vannak,vagy tiltások felkiáltójellel,azt kötelezően tudd.
A kötözést pedig könnyű elsajátítani,ahogyan a stabil oldalfektetést is. A lényeg mind a kettőnél a sorrend.
Örülök,ha segíthettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!