Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miskolcon tudnátok nekem...

Miskolcon tudnátok nekem ajánlani jó, türelmes, megértő nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Most lenne az első alkalom. Hiába elvesztettem már a szüzességem, mégis problémás vagyok ilyen téren. Nem a miatt, hogy le kell vetkőzni, hanem sokkal inkább a vizsgálattól tartok, hogy fájni fog esetleg. A másik nagy problémám, hogy nem most vesztettem el, és ugye már az első aktus után el kell menni orvoshoz. Sajnos különösen érzékeny vagyok oda lent(pl nem engedtem elég sok ideig a barátomnak sem, hogy megujjazzon). Tudom elég fura, de valamiért mégis ilyen vagyok. Szóval nekem olyan nőgyógyász kellene, aki megértő, megérti a problémám, megérti miert nem mentem nőgyógyászhoz az első aktus után, és nem ordít rám e miatt, hiába gáz. Leginkább térítésmentes érdekelne, de magánrendelés is. Köszönöm előre is a válaszokat!

2018. aug. 13. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia. Dr. Szemán György

Keddenként rendel a batóházban. Telefonon kell idöpontot kérni. Kicsit fura elsőre a stílusa de szakmailag nagyon nagyon jó es őszinte. Nem nyalogat körbe hanem egyenesen elmondja ha van valami probléma és azt el is magyaráza ,nem csak hozzád vág egy papirt meg egy receptet.

2018. aug. 14. 10:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm! És ha mondom neki, hogy most vagyok elosszor annak ellenére, hogy már régebben meg kellett volna jelennem nem fog úgymond “nekem állni”?

És Dr. Sándor Csabát ismered esetleg? Róla is jókat olvastam, mint nőgyógyászról. Ha igen, róla mi a véleményed?

2018. aug. 16. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!