Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Magas lázra mit adnak ügyeleten?

Magas lázra mit adnak ügyeleten?

Figyelt kérdés
39 fokos lázam van és nem nagyon megy le semmi módszerrel sem gyógyszert ad vagy talán injekciot(ha azt akkor hova?)
2010. jún. 19. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:
ki van írva: nem végzünk lázcsillapítást, azt otthon kell elvégezni. Ergo, szerintem sehogy.
2010. jún. 19. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Dehogynem végeznek lázcsillapítást , bár én még ezt nem láttam kiírva, de gondolom úgy értik, hogy ne az ügyelettel kezd, előbb a házipraktikákkal. Ha ezek nem segítenek , igen, injekciót adnak ( gyerekeknek esetleg kúpot, oldatot)
2010. jún. 19. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
mondjuk nagyon egyszerű a dolog, van telefonszáma az ügyeletnek, hívd fel és kérdezd meg, hogy mikor kellene orvost felkeresned.
2010. jún. 19. 13:08
 4/4 A kérdező kommentje:
voltam ügyeleten kaptam lázcsillapito szurit a fenekembe 23/L
2010. jún. 20. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!