Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért van Magyarországon...

Miért van Magyarországon ennyi pocsék orvos?!

Figyelt kérdés
Tavaly szeptember óta szenvedek hasi fájdalommal.Belgyógyászt-nőgyógyászt rendszeresen látogatom.Megtükröztek alul-felül,székletmintát vettek,mindenféle ultrahangon voltam,rengeteg vért vettek már,és semmi!Minden negatív,és csak vakargatják a fejüket.Már ott tartok hogy hetente visz el a mentő a pokoli hasfájás miatt,kapok infúziót és hazaküldenek.32 éves nő vagyok,nem akarok így élni.Gyereket szeretnék,és boldog lenni.Hát milyen orvosok vannak itt?Hol szerzik ezek a diplomát?
2010. jún. 18. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdődő vastagbél gyulladásod van, diétázz.

[link]

2010. jún. 18. 16:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy tipp ami tud ilyet csinálni bár nagyon ritka.

[link]

de gondolom ezt is ki tudják zárni labor alapján.

Aztán lehet hasi érfejlődési rendellenesség. Meg még millió egyéb dolog.

Ha tényleg semmi szervi eltérés nincsen akkor viszont egyetlen dolog marad még.

Nőknél nagyon gyakran , lelki problémák (depresszió) heves alhasi görcsök formájában jelentkeznek.

2010. jún. 18. 16:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Voltam már phorpyria vizsgálaton is negatív lett,a vastagbél gyulladást már kimutatta volna a tükrözés,azon már voltam,ahogy írtam is.Allergia vizsgálaton is voltam,semmi.Most ott tartunk hogy lehet megkéne csinálni a laparoszkópiát(hasi tükrözés)...de 4 orvosból csak egy ajánlotta,a többi azt mondta szerintük nem ez a bajom ezért felesleges a műtét.Jó,mi?!Kisérleti alany vagyok.
2010. jún. 18. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Az orvos is csak a tünetekből, leletekből tud dolgozni.Haminden vizsgálatod negatív, akkor nem tudják mi a bajod. Nem tudják itthon és nem tudnák külföldön sem.
2010. jún. 18. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is a phorphyria ugrott be, de ezek szerint már ezt is kizárták. Autoimmun eredetű vasculitisre vizsgáltak? Ez szokott még ilyen megfoghatatlan tüneteket okozni.

De ez nem az orvosok hibája, amiket leírtál, azok alapján teljesen korrekten jártak el, minden lehető vizsgálatot elvégeztek. Ha ezek nem mutattak semmit, akkor ők sem tudnak mit csinálni, nem varázslók...

2010. jún. 18. 17:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Oké...csak borzalmas így élni:-(.Egy évvel ezelött még egy életvidám kiegyensúlyozott nő voltam.
2010. jún. 18. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy valami lelki eredetű problémád van?Hogy azt ne mondjam képzeled a fájdalmakat? Mert erre sose jön rá egy orvos leletekből, esetleg egy pszichiáter.
2010. jún. 19. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez szerintem sem az orvosokon múlt, hisz ahogy írtad, tényleg mindenféle vizsgálatra elküldtek, s a leleteid negatívak lettek ( megjegyzem, tényleg sok pocsék orvos van, de itt nem hiszem, hogy ez lenne)

Még korházi gyakorlaton találkoztam egy - igaz idős nénivel, akinek szintén állandóan fájt a hasa, s semmit nem találtak - végül hasi anginát állapítottak meg ( mint a szívnél az érszükület, ami mellkasi panaszokat okoz) - amivel nem tudtak mit kezdeni, csak gyógyszerrel csillapítani.

2010. jún. 19. 13:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy van benne lelki dolog,mert egy évvel ezelött történt valami,de nem hiszem hogy 100%-an csak ez.Én kértem az orvosoktól hogy csináljunk egy tejcukorérzékenységi tesztet,és láss csodát pozitiv lett.Ezt miért nekem kell kérni?Ezért szídom az orvosokat!A tükrözést is én kértem,és egy polipot eltávolítottak.Most ismét egy új belgyógyászhoz mentem,aki megcsinálja 2hét múlva a chron vizsgálatot.Egy éve szenvedek már,ezidáig miért nem jutott senkinek az eszébe a chron betegség?!
2010. jún. 19. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!