Huzatott kapott a szemem! Reggelre az egyik szemem nagyon fájt, piros volt, és olyan érzés, mint ha valami bele került volna. Mit tegyek rá? Orvoshoz nem tudok menni, mert jelenleg nem tartózkodom otthon. Illetve hány napig tart?
Figyelt kérdés
2018. júl. 9. 13:08
1/5 anonim válasza:
Műkönny, kamillatea amit orvos nelkul tehetsz
2/5 anonim válasza:
Szemvidítófű tea öblögetésre, vagy u.a. cseppek.
3/5 anonim válasza:
Ha kötőhártyagyulladás, akkor sajna csak orvosi vényre kapsz rá szemcseppet, de megpróbálhatod ami nekem egyszer levitte a gyulladást: egy kozmetikai vattakorongot hideg vízzel bevizeztem és a csukott szememre tettem többször pár percig.
4/5 anonim válasza:
Ez kötőhártya gyulladás. Lehet vény nélkül kapni a patikában Septosyl nevű szemkenőcsöt. Ezzel kellene naponta két alkalommal bekenni a szemedet. Konkrétan egy kicsi mennyiséget a lehúzott szemhéj mögé kell nyomni a kenőcsből.
5/5 anonim válasza:
Huzatott nem tud kapni!
Esetleg huzatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!