Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A helyi érzéstelenítés hat?

A helyi érzéstelenítés hat?

Figyelt kérdés
Holnap leveszik egy elég nagy anyajegyemet és helyi érzéstelenítéssel csinálják. Nagyon fáj maga a szúrás? Tenylég nem fogok érezni semmit? Van bármilyen kockázata? Még soha nem kaptam érzéstelenítő injekciót, fogászati problémám se volt eddig. Magán orvoshoz megyek.

2018. júl. 4. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy kis csípést fogsz érezni, mikor beadják az érzéstelenítőt. Utána azt érezni fogod, hogy hozzád érnek, de konkrét fájdalmat nem.
2018. júl. 4. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen hat.Nem fog érezni semmit,hát én a tű látványát se birom.

Nekem 'ganglion' inhüvelygyulladásos csomót távolitottak el a csuklómból,az ' porcos' volt.Semmit se éreztem.

2018. júl. 4. 11:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Uh köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugtattatok!:)
2018. júl. 4. 11:40
 4/4 anonim válasza:
Ezt a doki úgyis elfogja mondani, ha fájni fog azt is elmondja, ha nem azt is. Ha pedig mégsem mondja el akkor jogod van megkérni hogy részletesen tajékoztasson fel. De egy beleegyező nyilatkozatot is kapsz hogy alaird. :)
2018. júl. 24. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!