Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A mandula műtét fáj?

A mandula műtét fáj?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban harmadjára fáj a torkom, hétfőn megyünk a fül-orr gégészetre, és anya aztmondta lehet hogy ki kell majd venni a mandulámat. 14 éves vagyok. Altatnak? Fáj? Mennyi ideig kell korházba lennem? Tényleg fogyni fogok?
2010. jún. 17. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet a manduláddal meg az orvossal?
2010. jún. 26. 23:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Elküldött arckoponyra CT-re és kiderült h az arcüregemben polipok vannak amig mindig begyulladnak és ezért vagyok kéthetente beteg. Július 16.án műtenek orron keresztül enodoszkóppal csinálják, kitisztítják. :(:(:(
2010. jún. 27. 11:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Hogy ment? :)
2011. jún. 27. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Véletlen, hogy pontosan egy évre a kérdező után írtál?:) Majdnem az óra is stimmel:)
2011. jún. 27. 11:21
 15/16 bercoka válasza:
Ha altatnak sztem nem fáj,legfeljebb majd utána 2-3 napra rá.De ne igyál semmi hideget.Végülis csak az lesz mandulagyulladásos aki sok hideg vizet ivott,vagy rengeteg fagyit evett.
2014. szept. 3. 11:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Természetesen nem kellemes, de ki lehet bírni, inkább kellemetlen mint fájdalmas mert recseg ropog , de azért sokan eléggé túloznak , nem fáj olyan nagyon.
2015. febr. 15. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!