Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Epekő eltávolító műtétet...

Epekő eltávolító műtétet valóban nem végeznek nyáron?

Figyelt kérdés
Nemreg derült ki hogy sok apró epekovem van, szeretnénk kisbabát úgyhogy mindenképpen szeretném megműttetni magam. Valóban igaz hogy nyáron nem végzik el a műtétet? Valamint ehhez kell beutaló vagy elég betelefonálni abba a kórházba ahol műtetném magam és időpontot kérni? (Amikor kiderült más miatt voltam kórházban, szóval nem mondtak semmit csak hogy epekoveim vannak és majd ki kell vetetni...)
2018. jún. 28. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
A műtétet végzik ősszel, tavasszal, télen és nyáron is, mint minden más műtétet. Beutaló kell.
2018. jún. 28. 23:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem eddig mindenki azt mondta hogy nyáron nem végzik a fertőzésveszély miatt...🤔

Köszönöm, akkor mindenképp beszélek a házi orvosommal!

2018. jún. 28. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyet KIZÁRT, hogy mondjon bárki is... :D
2018. jún. 29. 10:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Pedig mondták, nem is egy ember. Körbe kérdeztem ismerősök között, ott mondták páran hogy nyáron nem szoktak, meg hogy több hónap mire sor kerül a műtétre.
2018. jún. 29. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy több hónap a várólista, az igaz, tehát idén nyáron nem lesz műtét. Ha viszont valakinek áprilisban derül ki, annak nyáron lesz a műtéte.
2018. jún. 29. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!