Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tudtok a nőgyógyászati...

Mit tudtok a nőgyógyászati vizsgálatokról?

Figyelt kérdés
Kicsit hülyén fogalmaztam a kérdést, de arra lennék kiváncsi, hogy kell-e időpontot kérni a nőgyógyásznál, kell-e fizetni az ellátásért, ha nincs 18 éves az illető kell-e szülői kíséret, megállapítja-e a nőgyógyász az első vizsgálatkor hogy terhes-e az illető, mit csinálnak egy vizsgálat során, bekísérhet-e a barátom a vizsgálatra és ott lehet-e velem stb..
2010. jún. 15. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha a körzeti nőgyógyászhoz mész, ott ingyenes a vizsgálat. A barátod oda nem mehet be veled. Az orvos részletesen kikérdez, és csak akkor csinál terhességi vizsgálatot, ha kéred, vagy ha gyanús hogy terhes lehetsz. Szülői kiséret nem kell, nyugodtan menj el egyedül. Viszont ha terhes vagy, és abbortuszt akarsz (remélem nem) ahhoz kell a szülői hozzájárulás 18 éves kor alatt.

A magánrendelőkben kell fizetni, oda be is kell előre jelentkezni. Szerintem ott is job ha a barátod az ajtó előtt vár rád, de lehet, hogy megengedik hogy bemenjen. Ezt nem tudom.

2010. jún. 15. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:

időpont mindenhova kell, ha sztk-s rendelésre mész ott nem kell fizetned, nem kell szülői felügyelet 18 év alatt sem, ha kéred külön hogy nézze meg hogy terhes vagy akkor megnézi, de ha elsőre mész(és gondolom így van) azt mondani kell olyankor ultrahangot is szoktak csinálni, meg persze kenetet vesznek, esetleg vért is,

a vizsgálat abból áll hogy felülsz egy asztalra szétrakod a lábadat a doki meg egy kacsának nevezett szerszámot felhelyez a hüvelyedbe és azon kresztül egy pálcával mintát vesz a váladékból, illetve egy kis csipesszel kicsíp egy darabot-ezeket aztán további elemzésre küldik, illetve megtapogatja a melledet hogy nincs e benne csomó,

a barátod elkísérhet, de a vizsgálóba nem hinném hogy bemehet(szerintem neked is jobb ha nincs ott legalább nem zavar és nem kell feszélyezned magadat előtte ha kérdésed van).

Ha már elmész irass fel fogamzásgátlót magadnak mert gondolom már éltek szexuális életet és most félő hogy becsúszott egy terhesség.

2010. jún. 15. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:

A mellet csak ritkán viszgálja meg,ha kéred,illetve ha felajánja és te nem akarod azt is megteheted.Én csak akkor engedem ha fel vagyok már alul öltözve,azt nem engedem hogy alul se legyen semmit meg felül se,az nekem nagyon ciki.Hosszú felsőbe v. szoknyába menj,mert sokszor a rendelőjén belül van a vizsgálórész,ami függönnyel van elválasztva és ott kell átoltözni és mégsem pucér seggel állsz előtte és a asszisztense előtt,és takarnak is ezek a cuccok.Én azért járok magánhoz(5-7000 Ft)mert ott tuti hogy vizsgálat alatt a dokin kívül nem kever bennt más,engem az áőpolónő jelenléte zavarna és sok helyen bemegy és csak less,minek van már ott ha úgy sem csinál semmit,a mufomat fölöslegesen ne bámolja már.

Ja fel kell feküdnöd az ágyra és amit írtak már azt fogja csinálni,ja azt mond el hogy előszőr vagy jó ha tudja,hát gondolom szűz nem vagy a kérdésed alapján,ha az volnál akkor azt is közölnöd kellene.

2010. jún. 15. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
goggle-n belül tudsz ám rákszűrésről is nézni videot,beíród nőgyógyászati vizsgálat és ott találsz videot és alatta le van írva,hogy mit is csinálnak az emberrel sima illetve rákszűréses vizsgálatnál.
2010. jún. 15. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!