Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha táppénzre vesz az orvos de...

Ha táppénzre vesz az orvos de mégis bemegyek dolgozni annak lesz következménye?

Figyelt kérdés
Orvos megtudja hogy mégis bementem?
2018. máj. 30. 06:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem örülnek neki. Engem figyelmeztetett a doki, hogy ellenőrzik ezeket, és probléma lehet belőle.

Ennyit tudok a dologról, remélem valamennyit segít.

2018. máj. 30. 07:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem adod le a táppénzes papírodat a munkáltatódnak, akkor semmi, eszámolják a ledolgozott időt, és kész.

Nyilván az orvos nem fog örülni, mert nem viccből írt ki, meg akkor felmerül, hogy mégis mikorra írjon ki keresőképesnek, de te tudod.

2018. máj. 30. 07:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen bajod van, de tényleg nem nagyon örülnek neki az orvosok, sőt! Én laparoszkóp utánkaptam 3 hét pihenőt, ebből másfelet voltam otthon, utána mentem mert semmim nem fájt, begyógyultak a sebek is. Szerintem egy egyébként egészséges normális tempóban gyógyuló embernél kicsit túl van értékelve a táppénz, de vannak akik biztonságosabban érzik magukat ha minél többet pihennek. Ertől függetlenül NEM VICCBŐL ÍRNAK KI BIZONYOS IDŐRE, van oka, jobb ha inkább fekszem mintsem baj legyen. Én tényleg jól voltam, de amikor később megtudta az orvos hogy hamarabb mentem, nem kis lecseszést kaptam...
2018. máj. 30. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!