Csütörtökön vérvételre megyek, nagyon félek hogy megint rosszul leszek? 16/F
Pánikbeteg, hipochonder vagyok, 10éves korom óta félek a vérvételektől, de eddig 1x sem voltam rosszul, múltkor kb (2 hónapja) ételallergia miatt kellett vérvételre menni, 2-3kémcsőre számítottam, erre 4-et vettek, már előtte is nagyon izgultam, utána is, amint kihúzta a tűt, arra gondoltam hogy rosszul leszek, és hirtelen felálltam, hangyás lett a kép, és kb az SZTK-ban lerohantam a 3.-ról ki a levegőre, ott pedig igy feküdtem még egy 10percet, most kell mennem teljes vérképre.
Az hány kémcső egyépként?
Félek hogy megint megfog ez ismétlődni, tippek?
Ne nézz oda, beszélgess a nővérrel valami tök más témáról.
Am vérveszteség szempontjából, mindegy hány csővel veszek le, nem jelentős.
De nem a fájdalomtól félek, hanem inkább pszchiésen, kiskoromtól kezdve már nagyon sokszor voltam vérvételen.
Soha nem lettem rosszul, csak a tegnapi alkalommal, de az a legnagyobb problémám, hogy nemlehet enni, inni, és a múltkor is 1 órát ültünk abban a *** SZTK-ban, de már most gyomorgörcsöm van a vérvétel miatt.
nem tegnapi*
khm 1 hónapi
Miért ne lehetne inni?
Valószínű enni is lehetne, ha vérkép lesz csak.
Hát ebben az évben eddig 3 volt. Az 1. kb szeptemberben:Azt anyum kérte, évi 1-t mindíg magunktól, csak úgy ellenőrzésként, ajánlott.
Aztán 2hónapja, a laktózérzékenységem miatt, ételallergiákat néztek.
Most pedig azért, mivel télen nagyon sokat voltak beteg, olyan 2 hetente elkaptam 1 torokgyulladást, hosszú, a lényeg hogy már több hónapja mindkét fülem mögött van 1 4mm-s nyirokcsomó, és azért küldött el a háziorvos teljes vérképre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!