Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Jó endokrinológus Békéscsabán?

Jó endokrinológus Békéscsabán?

Figyelt kérdés

Tudtok ajánlani jó endokrinológust Békéscsabán aki nem horror áron dolgozik magánrendelésen? Illetve ha van kórházi szakrendelese még jobb.

Ha kórházba indulok endokrinológushoz kell valamilyen előző lelet vagy majd ő küld valamerre?

2018. máj. 7. 12:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Magánrendelésről tudok csak írni. Nekem sokan ajánlották Sprőber Zitát, nagyon meg voltak vele elégedve, akik hozzá jártak. Viszont, amikor be akartam hozzá jelentkezni pont elment szabira, és sokára tudott volna csak időpontot adni, ami meg nekem nem volt jó. Végül Tárnok Enikőhöz mentem, és nem bántam meg. Alapos (tényleg sok vizsgálatra elküldött, hogy mindent kizárjunk) közvetlen, mindent meg lehet vele beszélni. Csak ajánlani tudom. Első vizsgálat 10 000 Ft, a további konzultáció 6 000 Ft nála.
2018. máj. 7. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!