Hogyha nem lenne rendben a TB-m, akkor a gyógyszertárban a recept kiváltásakor jelzett volna a gép, ugye?
(3-as válaszoló vagyok.)
Én január közepén végeztem az egyetemen,március 31-ig volt diákigazolványom, és onnan 45 napig számolva van még TB-m. most fog majd lejárni. Utánaolvastam rengeteg helyen, és az ügyfélkapu is így jelzi. De nézz utána, nem akarlak véletlenül sem félrevezetni.
N
A diáknak semi köze a tb-hez.
A suliból való kijelentkezés napjától számított x napig vagy biztosított.
#7: Ne beszélj már hülyeséget. Minden fent van a neak.gov.hu oldalon szó szerint. Csoporttársaimmal rengetegszer átolvastuk és valöban így van mert az ügyfélkapun is fent van hogy még biztosítva vagyok. Illetve korábban én is írtam ki kérdést erről:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__911..
de neten is utána lehet keresni
A tanulói jogviszonyod megszűnésének napjától 45 napig rendezett még a biztosításod.
A gyógyszertárban pedig támogatott gyógyszerek esetén a gép azonnal jelez, ha nem érvényes a biztosításod, napra pontosan. A kérdés csak az, hogy tb-támogatott gyógyszert váltottál-e ki vagy szabadárasat, ugyanis ez utóbbiaknál nem vizsgál a gép, sőt, még az orvosnak sem kell rögzítenie ezeknél a gyógyszereknél a taj-számot a vényen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!