Fél éve dohányzok ( napi 2 szálat) és úgy döntöttem abbahagyom, és biztos ami biztos elmegyek tüdőszűrésre. Szüleim nem tudják, lehetséges az, hogy név nélkül menjek el a szűrésre, hogy ne tudják meg?
Ennyitől még nem alakulhatott ki betegség, főleg, ha VALÓBAN ABBAHAGYOD A DOHÁNYZÁST?!
A te korodban volt egy tanárom aki elmesélte, hogy a dohányzást abbahagyta és amit megspórolt, abból a pénzből minden évben elutazott külföldre nyaralni.
Én is ezt teszem már hosszú évek óta.
Tedd ezt te is, és láss inkább világot a cigizés helyett.
Ennyi idő alatt semmi baja nem lett a tüdődnek, főleg nem napi 2 száltól. A passzív dohányzással is beszívsz ennyit.
Nem kell név nélkül elmenned, mert az eredmény negatív lesz.
A szüleid semmit nem fognak megtudni belőle.
Tüdőszűrőn megkérdezik, hogy dohányzol e erre készülj fel. Azt is, hogy hány szálat.
Hogy a szüleidet kihagyd belőle, esetleg mondhatnád azt is, hogy "suliba hallottam egy komoly betegségről, és megnézetném magam" , vagy "egyik barátom xynak az anyukájának/apukájának ilyen-olyan betegsége van, és meg szeretném nézetni magamat"
Kiskorban nem tudom, hogy működik ez az orvosoknál, én csak 18 fölött voltam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!