Milyen orvoshoz menjek?
Figyelt kérdés
Kb másfél hete lett egy fájdalmas pattanás az arcomon. Egy ideig nem nyúltam hozzá, de egy hete megpróbáltam kinyomni, nem sikerült. Utána bedagadt az egész arcom, még jobban fájt. Azóta is piros, fájdalmas, és kemény is. Tegnap lejött a var, csak kicsit piszkáltam meg, alatta látszott, hogy rengeteg genny van, de már nem mertem nyomkodni. Szerintetek háziorvoshoz menjek ezzel? Vagy jobb lenne bőrgyógyászatra, esetleg sebészetre? Volt valakinek hasonló?2018. ápr. 25. 14:03
2/2 anonim válasza:
Háziorvos nem csinál vele semmit, sebészetre menj, mert ott időpont nélkül is fogadnak, bőrgyógyászaton sok nem kapsz 1-2 napon belül időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!