Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen kérdésed van gerincsérv...

Milyen kérdésed van gerincsérv témában?

Figyelt kérdés
Egy előadást tartok porckorongsérv témában és az érdekelne, hogy az emberekben milyen kérdések merülnek fel a témával kapcsolatban. Kérlek írjátok le a kérdéseiteket.

2018. ápr. 12. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Most nem veszem elő a papírjaimat, de 3 éve műtöttek, mégis zsibbad a bal lábam. Visszamentem, voltam festéses MR-n is, mégis így maradtam. Az idegsebész azt mondta, amit tudott, ő megtett. Most már így maradok. Mi a kérdésem. Már semmi. :(

52 százalék rokkantosítás, ami arra jó, hogy kapok 26 ezer forintot.

De ha gondolod, előkeresem az MR papírt. (Tudom, sokan MRI-nek írják, de elvileg így helyes.)

2018. ápr. 12. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Amúgy érdekelne, milyen előadást tartasz, és ki vagy, mi a foglalkozásod, hogy itt kell feltenned, miről beszélj...

Valami csodaszert árulsz te is? Ha nem, cáfolj meg, de privátot nem kérek.

Ami velem történt, leírtam. És voltam rehabilitáción is Balfon.

2018. ápr. 12. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
A barátom azt gondolja, hogy neki porckorongsérve van., de nem engedi megműttetni. Mit mondjak neki? (67 éves)
2018. ápr. 12. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:

A kiropraktika kiválthatja-e a műtétet?

Mivel alapvetően az ember nem akar kés alá feküdni.

Másik kérdés:

A gerincferdülés válhat-e porckorongsérvvé, vagy semmi közük egymáshoz?

Aztán:

Nehéz fizikai munkák (tűzoltó, költöztető) mennyire gerincsérv-veszélyesek?

Bevetési ruha, légzőkészülék a háton és úgy felmenni akár magasépületbe. Sérülteket emelgetni stb.

Nehét bútorok gurtnival való szállítása, ahol a vállon át a geeincre nehezedik akár nagyon soktíz kilogrammos terhelés is.

2018. ápr. 15. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!