Háziorvos váltás esetén mire kell számítani?
Figyelt kérdés
Annyit hallottunk az újról, hogy komolyan veszi és alapos, tehát nem éri be holmi "nincs panasza?" Papírmunkával.2018. ápr. 9. 19:40
1/5 anonim válasza:
Semmire. Úgy kell venni, hogy csereszabatosak. Aztán persze lehet az egyik túl alapos, a másik meg felületesebb, de hát ez minden szakmában így van.
2/5 anonim válasza:
Átkéri a papírjaid az új orvos a régitől azt ennyi.Neked semmi dolgod sincs csak az új dokihoz járni.(ha erre gondoltál) :)
3/5 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi hogy milyen alaposan vizsgálják meg az új pácienst.
2018. ápr. 13. 06:52
4/5 anonim válasza:
Az attól függ, milyen jó az új doki. Elvárnék egy labort minimum.
5/5 anonim válasza:
Változó. Van aki nem csinál semmilyen vizsgálatot, csak feltesz néhány kérdést, pl gyógyszerek, balesetek, betegségek a családban, stb+adminisztráció. Van olyan orvos is, aki ellát mindenféle beutalóval egyből, még akkor is, ha panaszod nincs az átjelentkezés időpontjában. Az enyém pl csak vérnyomást mért, meghallgatott, megnézte a torkom első alkalommal. Bár, én alapból betegen mentem hozzá az átjelentkezéskor. Nem tudom, ha teljesen jól lettem volna, mi lett volna, lehet nem csinált volna semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!