Hol tudok utána nézni a Szent István Kórházban, hogy melyik orvos végzett rajtam műtétet?
Elvesztettem a zárójelentést és ha még praktizálna mennék hozzá egy újabb műtétre? Lassan 3 éve volt, de jó lenne, ha ő csinálná a mostanit is.
Én úgy emlékszem akkor már működött valamelyest a számítógépes rendszer lehet, hogy úgy megtudják találni a leletemet és a dokit is?
Köszönöm a segítséget!
Ha esetleg nem sikerül, mert még így se ugrik be a neve, akkor fel is hívhatom a kórházat és kérhetem, hogy kapcsoljanak valakit az osztályon, hátha megtudják nézni?
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Az elsőnek üzenem, hogy a honlapon nem tudtam utána nézni!
Az utolsó kettőnek is köszönöm, az lesz szerintem, hogy bemegyek így is úgy is a házi dokihoz beutalóért, mert ő bőrgyógyász, és tud a problémámról amihez a másik orvos szükséges, hátha megtaláljuk a kartonomba. Ha ott sincs akkor meg bemegyek a kórházba és a beutalót megmutatom és megkérdezem, hogy el tud-e vállalni újra.
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Remélem ti nem lesztek ilyen helyzetbe mint én, hogy elfelejtitek ki volt az orvos és még a zárójelentésetek se lesz meg!!!
Pedig a gyermekkori vakbél műtétes papírtól kezdve a legutolsó vérvételig minden megvan kivéve az. Kész vagyok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!