Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy kell kiiratkozni egy...

Hogy kell kiiratkozni egy orvostól?

Figyelt kérdés
Az orvosommal elég sok összetűzésünk volt, folyamatosan emelt hangnemben beszél és már nem tudom eltűrni szeretnék orvost váltani viszont nem tudom hogy kellene mivel 18 éves korom óta hozzá járok (2éve). Mellesleg nem háziorvosról van szó. Van már egy orvos aki el tudna látni viszont csak júniustól tudok hozzá beiratkozni. De ennél az orvosnál már egyszerűen nem birom, nem foglalkozik a betegségemmel ami csak egyre rosszabb, ráadásul folyton változékony a hangulata, egyik pillanatban kedves aztán már csak azt veszi észre az ember hogy megemeli a hangját és szidja az asszisztensét és mindenkit akit csak tud... Csak tanácsot szeretnék kérni mivel még sosem voltam ilyen helyzetben és őszintén szólva nem tudom mit kellene ilyenkor tenni. Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. márc. 29. 15:19
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem említeni, hogy a másik orvos egyébként külföldön lenne, mert oda költözök.
2018. márc. 29. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem kell kiiratkozni ovrostól, nyugodtan megtehetd, hogy elmész máshoz , és kéred , hogy ő legyen a háziorvosod, én is ezt tettem

külföldre költözés esetén meg főleg nenm

az adott országban lesz majd tennivalód,, a jelenlegi doki nem fog részt venni az életedben

2018. márc. 29. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem a háziorvosod, akkor nem kell tőle "kiiratkozni". Ha valamilyen betegséggel kezelt, akkor kikéred a zárójelentésed, és kész.

Ha külföldre költözöl, akkor logikus, hogy az ottani dokihoz fogsz járni, és nem ide vissza... főleg, ha nem is jöttetek ki jól.

Nem kell túlbonyolítani.

2018. márc. 29. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!