Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sérvel mütöttek öt hete lenne...

Sérvel mütöttek öt hete lenne pár kérdésem lent!?

Figyelt kérdés
Milyen gyakorlatokat végezhetek hogy ne újúljon ki megint ,mert visza szeretnék kerülni a régi fizikai állapotomhoz,tehát a kérdésem az lenne hogy mi a véleményetek sulyozhatok e vagy futhatok e netán uszni,vgay mit ajánlotok.
2010. jún. 10. 13:11
 1/3 A kérdező kommentje:
Jah nem irtam oda hogy derék sérv volt...
2010. jún. 10. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:

A súlyzózás és a futás nem igazán tesz jót neki!

A legjobb mozgás az úszás, meg gondolom gyógytornára jársz, vagy otthon csinálod!

Sajnos a hegesedés is ugyanolyan tüneteket produkál, mint a sérv!

Nekem 4 sérvem volt, 3x műtöttek! Az első ('06) kiszakadt sérv volt, a második ('08) műtét az első hegesedéséből jött, a harmadik ('09) ismét hegesedés + a csigolya másik oldalán sérv! :-(

Az első sérvem után több mint másfél évig jártam gyógytornászhoz, utánna sajnos ellinkeskedtem a mozgást, meg lett az eredménye!

Sajnos a második után trombózisom lett, a mozgást elfelejthettem egy időre, aztán már késő volt.

Jelenleg a stabilizációra várok! :-(

Neked kitartást, mielőbbi felépülést kivánok!

2010. jún. 10. 14:33
 3/3 A kérdező kommentje:
14:33 köszi szépen a válaszod,remálem nem ujul ki azt mondta az orvos ,hogy 8% esélye van ,hogy ujbol kiujuljon remélem nem lesz problémám profi szinten sportolok szoval végem lenne ha abba kéne hagyjam :S,neked is egézséget kivánaok!
2010. jún. 10. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!