Bölcsességfogról 3d-s CT-t TB-re csinálnak valahol?
Most mi fizessük a te fogadat? Vicc.
Különben ha sikerül megmentened a fogadat, az többet megér mint 200000.- Ft. Hát ne most legyél zsugori.
Panorámartg sztk-ban is van, a fogadat pedig simán kiműtik, nincs olyan, hogy "nem lehet".
Mellesleg pont a fogon nem szabad spórolni, én nem tudtam fizetni egy magánorvosnak sem, az sztk-s dokim egy kontár volt, most 29 évesen szinte minden fogam rossz.
Van pénzem, a magánorvos a fejét fogta, mikor meglátta, mit barmolt össze a másik, és 6 fogamat ki kell húzni, mert elhalt a tömések alatt.
Panorámaröntgenem már van, de kell CBCT is.
Egyébként tényleg nem biztos, hogy ki lehet venni, mert az ideg mellett van, pont azért kell a CT, hogy megnézhesse az orvos, hogy veszélyes lenne-e műteni. Mert ha megsérül az ideg műtét közben akár egész életemre lezsibbadhat a szám, amit pedig nem szeretnék. Úgyhogy tényleg van olyan, hogy nem ajánlott valakit műteni ezzel :D
Egyébként nem a kezelésen akarok spórolni, hanem ha van olyan gép TB támogatással, abban különbség nincs, a felvétel ugyanaz. Én is megsínylettem az SZTK-s fogorvosokkal, úgyhogy én meg úgy vagyok vele, hogyha nincs pénzem inkább nem kezeltetem magam, mert eddig nagyobb károm lett abból, amiket csináltak az SZTK-ban, mintha úgy hagytam volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!