Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Bölcsességfogról 3d-s CT-t...

Bölcsességfogról 3d-s CT-t TB-re csinálnak valahol?

Figyelt kérdés
Magánból kaptam beutalót fizetősre, de 18 ezer Ft, szóval ha meg lehet ingyen is csináltatni, akkor inkább azt választanám, mert lehet, hogy nem is lehet kiműteni a fogaim. Ő azt mondta nem tud róla, hogy lehetne TB-vel, de hátha.
2018. márc. 12. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Most mi fizessük a te fogadat? Vicc.

Különben ha sikerül megmentened a fogadat, az többet megér mint 200000.- Ft. Hát ne most legyél zsugori.

2018. márc. 12. 17:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen fölöslegesen írsz rosszmájú véleményt. Ugyanúgy nekem is jogom van igénybevenni a TB-t, mint bárki másnak. Fáj a fogam és mivel egyetemista vagyok, nem rendelkezem nagy keresettel, így értelemszerűen ott spórolok, ahol tudok. Egyébként pedig a műtétet is fedezi a TB, az nem fáj neked, hogy nap mint nap műtenek embereket “ingyen”, vagy tömik a fogukat, vagy járnak fogorvosi vizsgálatokra? Beletartozik az egészségügyi szolgáltatásokba, remélem ezt sikerül felfognod. Undorító a mentalitásod.
2018. márc. 12. 17:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként meg ha nem tetszik, hogy fizetned kell a TB-t és ezáltal mások (akik ugyanúgy fizetik a TB-t) igénybe vesznek különböző szolgáltatásokat, amikre jogosultak, akkor szerintem inkább költözz el oda, ahol nincs ilyen :D
2018. márc. 12. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Panorámartg sztk-ban is van, a fogadat pedig simán kiműtik, nincs olyan, hogy "nem lehet".

Mellesleg pont a fogon nem szabad spórolni, én nem tudtam fizetni egy magánorvosnak sem, az sztk-s dokim egy kontár volt, most 29 évesen szinte minden fogam rossz.

Van pénzem, a magánorvos a fejét fogta, mikor meglátta, mit barmolt össze a másik, és 6 fogamat ki kell húzni, mert elhalt a tömések alatt.

2018. márc. 13. 10:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Panorámaröntgenem már van, de kell CBCT is.

Egyébként tényleg nem biztos, hogy ki lehet venni, mert az ideg mellett van, pont azért kell a CT, hogy megnézhesse az orvos, hogy veszélyes lenne-e műteni. Mert ha megsérül az ideg műtét közben akár egész életemre lezsibbadhat a szám, amit pedig nem szeretnék. Úgyhogy tényleg van olyan, hogy nem ajánlott valakit műteni ezzel :D

Egyébként nem a kezelésen akarok spórolni, hanem ha van olyan gép TB támogatással, abban különbség nincs, a felvétel ugyanaz. Én is megsínylettem az SZTK-s fogorvosokkal, úgyhogy én meg úgy vagyok vele, hogyha nincs pénzem inkább nem kezeltetem magam, mert eddig nagyobb károm lett abból, amiket csináltak az SZTK-ban, mintha úgy hagytam volna....

2018. márc. 13. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!