Hálapénz adásáért is büntetés jár vagy csak az orvost büntetik meg, amiért elfogadja?
a hálapénz egy csodás dolog, már-már varázslat!
odaadod és máris megjön a kedvük/ eszük a gyógyításhoz 😄
"Amúgy vannak orvosok, nővérek, akik hálapénz után is ugyanúgy tesznek a betegre..."
És van egy rakás olyan is, aki hálapénz nélkül is normálisan bánik a beteggel. Tőlem még sosem kértek/fogadtak el hálapénzt...
#2 vagyok
nem ertem a lepontozast, lenyegtelen
sajnos van jo par tortenetem, de a legszebb az volt amikor a haldoklo nagymamat szirenazva vitte a mento a korhazba, ahonnan belso verzes csillapitasa nelkul kuldtek tovabb egy masik korhazba, es amikor kerdeztuk, h megis miert a noverke erosen celzott ra, h a kezeloorvos nem kapott “motivaciot”
a masik korhazban kenopenzzel kezdtunk es mit ad isten, elallitottak a verzeset es majdhogynem korbeugraltak, de sajnos mar keso volt, nagymamam masnap eletet vesztette.
belso verzes csillapitasa nelkul kuldtek tovabb egy masik korhazba, es amikor kerdeztuk, h megis miert
Persze, az még véletlenül sem fordulhat elő, hogy az első kórházban nem volt endoszkópia? Vagy ha volt, akkor éppen foglalt volt, ugye?
Ne haragudjatok, de ezeknek a híreknek a fele csak viszályszítás.
A hálapénz NEM legaális, már bocsánat.
Azért, mert otthon a sok marha mindenért adja, persze, hogy virágzik az üzlet.
Én SENKINEK nem adtam egyetlen fillért sem, mégis meggyógyítottak anélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!