ortopédia, sebészet, neurológia, onkológia, gasztroenterológia, ultrahang, tüdőröntgen, pajzsmirigyvizsgálat, gyomortükrözés, vastagbéltükrözés, végbéltükrözés, urológia, bőr és nemibeteg-vizsgálat, CT, MRI, elmeorvosi, stb. Ezeken a helyeken jól el lehet szórakozni, mindíg vár ott vagy 15 beteg. Aki beteg. Szerencsére mindenhova kell beutaló. Sok sikert és kellemes vizsgálatokat.
2018. febr. 25. 16:24
2/8 anonim válasza:
Évente teljes labor. Fogászat fél évente, szemészet 1-2 évente, ha mondjuk eleve probléma van a szemeddel és szemüveged van. Ha nincs baj a látásoddal, akkor nem lell menni. Fülészetre nem kell, csak ha panasz van.
Évente hasi UH ajánlott.
CT meg MR fölösleges, csak ha panasz van és beutalnak.
2018. febr. 25. 16:32
3/8 Metionin válasza:
Szemészet, fülészet szerintem csak ha panasz van. Én szemüveges/kontaktlencsés vagyok, emiatt évente járok.
Évente megyek még fogászati szűrésre és nőgyógyászatra. Máshova csak ha érzem hogy valami nem oké.
2018. febr. 25. 18:21
4/8 anonim válasza:
Vérvétel, tüdőszűrés sem árt, valamint 40 év felett évenkénti prosztata-vizsgálat.
Én mondjuk a szemészeten és nőgyógyászaton meg vérvételen kívül nem járok sehová.
2018. febr. 26. 11:36
5/8 A kérdező kommentje:
És vérvételre hova kell menni?
2018. febr. 26. 14:57
6/8 anonim válasza:
Háziorvos ad beutalót
2018. febr. 26. 22:35
7/8 A kérdező kommentje:
De akkor is kérhetem, ha épp tünetmentes vagyok?
2018. febr. 26. 22:42
8/8 anonim válasza:
Szemészetre akkor is érdemes eljárnod, ha nem vagy szemüveges, "csak" épp nem élsz egészséges életmódot. Mert a szemfenéki ereket megvizsgálva meg tudja mondani az orvos, hogy esélyes-e nálad a magas vérnyomás vagy sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!