Mi lehet ez a csomó a fülemnél? Nyirokcsomo vagy zsircsomo?
Kb fél éve viszket a fülem napi szinten,előtte ilyen tünetem sosem volt,néha enyhébben szünetekkel,néha erőteljesen. Nem nagyon foglalkoztam vele azthittem csak allergia.Sajnos elkezdtem piszkalni fülpiszkaloval hogy enyhitsem a viszketest. Ez megy fél éve most viszont megjelent egy csomó az állkapcsom és a bal fülem előtti részen.Kb 1 cm-es,mozgathato de kemény. Bőrön át nem látni de kitapintható. Már egy hete ott van,tegnap fürdésnél belement a víz és kissé bedagadt de azota lejebb ment ,a masik fulem viszont elegge megfajdult a viz hatasara. Valamint a nyakam jobb oldalán is bedagadt a nyirokcsomom rá 3napra,az azota
szinte teljesen visszahuzodott. Orvosnal mar 2x voltam de egyszer se fogadtak,mert egyszer 2után értem oda és már nem fogadtak egyszer meg pont akkor mikor 2oras ebed es valtas szunetuk volt és sajnos nem tehettem meg hogy visszamenjek . Ezert mostmar elegge aggodom,mert még mindig ott a csomó. És ritkán de belenyílal a fülembe valamint a fejembe a fajdalom azota,sot a torkomon is eleg sok slejm felszokott jonni. Ez vajon valami gyulladas? Vagy megfazas,allergia?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!