Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az normális h néha fáj a...

Az normális h néha fáj a hátam? (19/F)

Figyelt kérdés

Leginkább akkor szokott mikor melózok (diákmeló, gyárban szalag mellett) mert olyankor leginkább csak egyhelyben állok ill. hajolgatok, de akkor nagyon. Ill. még akkor ha sokat ülök gép előtt, vagy reggel felkelés után (kemény az ágyam:D).

És nem tom h mi legyen, be e menjek e dokihoz vagy sem

2010. jún. 7. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha a fájdalom le áramol a lábadba a hátadbol és zsibad a lábad akkor sérved van ,nekem is az volt és megmütöttek,sztem menny el dokihoz.
2010. jún. 7. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem eloszor a tartasodon valtoztass meg lehet erositened kene a gerinc tarto izmait Ien gyakorlatokat tuti talalsz a neten :D
2010. jún. 7. 22:22
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem, nem megy le a lábamba a fájdalom, meg semmi ilyesmi, csak a hátam fáj.

És hogyan változtassak a tartásomon? Régen még kicsi koromban mondta a doki h lúdtalpas vagyok, írt is fel cipőbe betétet, de ez nem volt használva, arra gondoltam h ennek is köze lehet a dologhoz. Ezért gondolkodom h be menjek e ortopédiára esetleg

2010. jún. 7. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:

szia:)

nekem is ez a problémám:)

ha sokáig fekszem, vagy ülök, akkor marhára fáj:S

nekem mondjuk geriincferdü lésem van...lehet neked is ez okozza...

ezen gyógytorna segíthet:)

vagy valamilyen tora...:)

amúgy h kemény az ágyad nem biztos h rossz, mert az jobb...vagyis ha jól tudom:D

ha nagy az ágyad, akkor cserélhetünk:D

am ha nagyon fájna v bármi, akkor menj el dokihoz, legalább megnyugodsz:)

ja és tüdőszűrésen voltál?biztos, ami biztos...

ha megnézeted a gerinced, legalább nem fogsz azon rágódni miért lehet a fájdalom:)

persz ez csak jótanács, senki sem szeret orvoshoz járni:)

jobbulást:)

20/l

2010. jún. 7. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:

*torna, ja és még annyit, h szerintem nincs semmi komoly baj, ne aggódj, tuti ferdülés, vagy ilyesmi, ezen pedig könnyen lehet javítani:)

a tartásodon pedig szerinte a jó öreg köny a fejen módszerrel tudsz javítani, vagy úgy, h járás közbe odafigyelsz arra, h kihúzod magad, persze nem túl feltűnőőően:)

remélem segítettem:)

sok sikert:)

2010. jún. 7. 22:51
 6/11 anonim ***** válasza:

*szerintem

*könyv

ma nem tudok írni:D

ja és írj, h mizu a hátaddal:)

voltál-e dokinál, v fáj-e még:)

jobbulást:)

2010. jún. 7. 22:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Nos a ludtalpbetet az nem egy veletlen dolog A ludtalp hatassal van az egesz mozgasszervrendzserre gondolok itt a gerincre az also vegtag izuleteire es meg sorolhatnam:D

Ajanlom a ludtalp betet es igen hatassal lehet a hatfajdalomra...

2010. jún. 7. 23:22
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tüdőszűrőn néhány hónapja voltam, nem volt semmi gond.

Lehet mégis csak bemegyek a dokihoz már csak a lúdtalpam miatt is, majd mond valamit, hátha segít.

2010. jún. 8. 12:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia! Nem olvastam el az összes választ, de én leírom amit tudok (bocs ha már volt róla szó).

Nekem a derekam szokott fájni és nem tudtam miért. Aztán egy szakember rákérdezett, hogy van-e lúdtalpam. Nincs. Akkor talán kifelé lépek? Igen. Ez a gond.

Biztos, hogy neked a lúdtalpad okozza, meg a szalag mellett állás. Egy talpbetét, amit direkt személyre szabottan neked csinálnak, segíthet a problémádon.

2010. jún. 8. 15:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszod is, megpróbálok csináltatni betétet. Egyébként a meló az nem folyamatos, csak v.mikor néhány nap, csak olyankor nagyon előjött.
2010. jún. 8. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!