Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tegyek hogy kevésbe fájjon?

Mit tegyek hogy kevésbe fájjon?

Figyelt kérdés
Össze szedtem valami virust és injekciot kapok(fenekembe) a héten minden nap ma volt az első és rohadtul fáj valamit rosszul csinálhatok elötte utána mit tegyek?
2010. jún. 7. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Borogasd hidegvizes ruhával, hogy ne gyulladjon be. Lehet, hogy rossz helyre sikerült beadni, de vannak olyan injekciók, amik a hatóanyag miatt fájnak.
2010. jún. 7. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Én akkor jártam szurira amikor tályog volt a mandulámon.

A fekete nadálytő krém isteni jó rá.

Nekem picit mindig belilult a szuri helye és az volt a bosszantó, hogy nem is kifejezettem a fenekembe kaptam hanem vhova a derekam és a fenekem közé oldalra. Így kilátszódott a gatyából. :P

Ezért a patikus ajánlotta ezt a krémet. Igaz zúzódásokra van kifejlesztve de erre is hatásos. :)

2010. jún. 10. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
mikor beadják szurit a fenekedbe az izmaid lazitsd el--ez fontos
2010. jún. 11. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!