Mennyire kényelmetlen egy vastagbél tükrözés?
Szia! Arra gondolj hogy 10000szer jobb mintha a torkodon dugnak le a csövet és a gyomrodat néznek .
Nem volt meg nekem sem de inkább azt választanám.
Meg szerintem hasonló érzés lehet talán mint mikor az ujjad a popodba van. A te esetedben nem nyilván, de ehez tudnám hasonlítani ha bele gondolok.
Nem olyan borzasztó, mint amennyire félnek tőle. Ha volt már igazán kegyetlen, falat kaparós hasgörcsöd, pl. egy hányós-hasmenős vírustól, akkor nyugodj meg, mert a tükrözés kevésbé kellemetlen.
Mindennel együtt nekem kb. 30 perc volt. Sokat segített, hogy kedves volt a doki, és a monitoron láttam én is mindent, az pedig remekül elterelte a figyelmemet.
Érzésre hasmenéshez, szélgörcshöz meg valami alien kihordásához tudnám hasonlítani :D
"Meg szerintem hasonló érzés lehet talán mint mikor az ujjad a popodba van. A te esetedben nem nyilván, de ehez tudnám hasonlítani ha bele gondolok."
Így akkor már értem, hogy élvezed.
Nem élvezem, szimplán nem tudtam máshoz hasonlítani mivel nem volt sosem hala istennek.
És közel sem rosszindulatúan írtam s kommentem, egyszerűen ehez tudtam hasonlítani vagy ahoz amikor ott merik a lázad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!