Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen orvos foglalkozik a...

Milyen orvos foglalkozik a hormonokkal?

Figyelt kérdés
Már kb. 10 éve nagyon csúnyán pattanásos a bőröm. A bőrgyógyásznál már jártam, egy éves gyógyszeres kúrát végigcsináltam, de csak addig volt hatásos amíg szedtem. Arra gyanakszom, hogy valami hormonprobléma, vagy folyamatos belső gyulladás miatt lehet gondom. Ezzel milyen orvost kéne keresnem? Valaki esetleg tudna ajánlani Békés megyében (leginkább Békéscsabán, vagy környékén), vagy Budapesten egy helyet, ahol ezzel a problémával lelkiismeretesen foglalkoznak? Nem baj, ha magánrendelés, a pénz már nem érdekel, csak derüljön ki, mitől van begyulladva 10 éve a bőröm.

2018. jan. 22. 20:55
 1/1 anonim válasza:
100%
Én is évekig jártam bőrgyógyászhoz, mire a háziorvosom beutalt endokrinológiára. Azt tanácsolom neked, hogy Te is keress fel egy endokrinológust. Nekem fény derült a pajzsmirigyem alulműködésére, később pedig a sokadik nőgyógyásznál a PCOS-re is.
2018. jan. 22. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!