Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez anyajegy lehet szerintetek?...

Ez anyajegy lehet szerintetek? Keressek orvost?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ugyan arról készült a fotó, csak más szögből. 28 éves vagyok, ma vette észre rajtam a barátnőm. Valakin volt már hasonló elmúlhat magától, vagy sebészeti beavatkozás szükséges? Mondjuk előbb megmutatnom bőrgyógyászaton ha lesz időm elmenni jövőhét elején, és max utana sebészet, mondjuk oda kell is a beutaló.

2018. jan. 18. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Nagyon örülj, hogy észrevette a barátnőd!

[link]

2018. jan. 18. 10:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen én is googliztam, de én nem gondolnám melanómának. De majd kiderül börgyógyász mit mond.
2018. jan. 18. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez biztosan nem múlik el magától és elég rosszul is néz ki. Mindenképp mutasd meg minél előbb bőrgyógyásznak!
2018. jan. 18. 11:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem akarlak jobban idegesíteni, a lényeg hogy ez nagyon nem játék. Mindenképpen menjél bőrgyógyász szakorvoshoz!

[link]

2018. jan. 18. 11:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Közbe beugrott, hogy nekem ez már régebb óta itt van, fogalmam sincs mióta. Bár lehet akkor nem így nézett ki. Képen is más meg élőbe is más, azért remélem nem az a melanoma mert az ha régebb óta itt van nagyobb eséllyel halálos is lenne. Ezt elvileg biztosra egy bőrgyógyász tudja megállapítani nagyon közelről, lehet nagyító is kell azthiszem azt olvastam. Mindenestre ha leszedik ugyis lesz szövettan.

Majd elmesélem ha lesznek fejlemények hátha valakit érdekelt, vagy talál a jövőben magán hasonlót vagy már talált is.

2018. jan. 18. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Engem mindenképp érdekel.

Igen, pont az lenne a lényeg, hogy régen is így nézett-e ki, vagy változott.

Bőrgyógyász sem tudja megállapítani 100%-ra, csak a szövettan, a bőrgyógyász csak javaslatot tesz arra miután megnézte dermatoszkóppal, hogy amiatt, mert csúnya/rossz helyen van/stb sebészeten leszedjék.

Menj el vele minél előbb!

2018. jan. 18. 21:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Na akit érdekel az van a leletemre írva, hogy ez egy börből kiemelkedű sötétkék színű plakk.

Diagnosis: haemangioma

Javaslat: sebészeti eltávolítás

Megkérdeztem, elvileg az se baj, ha nem távolítom el, csak rossz helyen van szerinte, könnyen megsérthetem, vérezhet. De akkor se okozna problémát ő biztos benne.

Mindenesetre leszedetem, szövettan eredményét kíváncsian várom majd. De egyelőre ez megnyugtatott, ő legalábbis biztos a diagnózisban :)

2018. jan. 19. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Szuper, hogy ilyen gyorsan megnézetted!
2018. jan. 19. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!