Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Orrsoveny ferdules mutet?...

Orrsoveny ferdules mutet? Mivel jar?

Figyelt kérdés
Most derult ki h az allando orrdugulasomat orrsoveny ferdules okozza amit muteni kell! En rettegek tole mert helyi erzestelenitessel csinaljak. Nagyon felek! Akinek volt mar irna rola nekem? Panikbeteg vagyok es rettegek mi lesz

2018. jan. 17. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Tengervizes spray-el és más helyreállító cseppekkel, nem tudod rendbe rakni az orrnyálkahártyádat? Mivel próbálkoztál eddig? Ha esetleg megmenthető, nem vágnák bele a műtétbe. Én nagyon megbántam. Rendszeresen úszok, úsztam és rendre eldugult az orrom. ( Ma már tudom, hogy elég lett volna tengervizes sprayt, illetve más orrnyálka hártya helyreállító cseppeket használnom. Természetes alapanyagút, nem szteroidosokat, amihez hozzászokik az ember) 10 éve műtötték meg az orrom és sokkal rosszabb lett. Az orrnyálkahártyámnak lőttek. Ma már csak egy héten egyszer tudok járni úszni, ennyi idő kell neki, hogy regenerálódjon a nyálkahártyám. És minden szirre-szarra allergiás lettem. Kozmetikai szerek, por, illatok, időjárás iszonyatosan tud fájni. Ráadásul én is pánik beteg vagyok és nekem is helyi érzéstelenítéssel csinálták, a műtét nem fáj, viszont irgalmatlanul felment a szertől a pulzusom, szóval szorítanom kellett a nővér kezét, majdnem eltörtem neki. Ráadásul kiújul az orrsövény ferdülés. Nekem is biztosan kiújult, de nincs az az Isten, amiért újra bele vágnék.
2018. jan. 17. 18:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi sem hasznal es mar aludni sem tudok. A szamon kell vennem a levegot ami kiszarad nem birok nyelni. Ezert jutottam el a dokihoz. Es a fulemet kimosta rogton. De az orrfujastol dugult a fulem es pattogott is meg elszedultem. Nem birtam rendesen kifujni es most se birom. Olyan merteku a ferdules hogy majdnem elzarja a legutat a bal oldali orromban
2018. jan. 17. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Hátha ilyen nagy mértékű, akkor nincs mese. És biztos neked akkor jobb is lesz utána.
2018. jan. 17. 18:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Amugy 15 eve kemeny allergiam is van. A doki szerint ha megmutenek jobb lesz. Es a panik nem kapott el a mutet kozbe??? Nagyon felek
2018. jan. 17. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
A szívverésem nagyon felgyorsult és ahogy írtam szorítottam a nővér kezét, nyújtottam felé és megfogta. Mondta is, hogy biztos most érzi az érzéstelenítő hatását ( aminek, pulzus növelő hatása van) Szerintem sokkot kaptam volna, ha nincs ott és nem foghatom a kezét. A műtét előtt ezt alaposan beszéld át a dokiddal, hogy figyeljenek rád.
2018. jan. 17. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt, de altatassal csinaltak. Sajnos nekem nem segitett, de sokat nem veszitettem vele, szoval hajra!

Nekem semmi tunetem nem volt tole, az elso valszeg eltulozza kicsit, enyhe hipochondria.

2018. jan. 31. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!