Lesz egy Ganglion műtétem! Tapasztalatok?
Elég fiatal egyéniség vagyok aki nagyon fél az ilyenektől! Utánnaolvastam és azt találtam hogy legalább 8 inekcióval lesz a zsibbasztás! (5 a ganglion köré és 3 a felkarba) én igazából a zsibbasztástól félek! A többi nem nagyon érdekel..! Valakinek tapasztalata van hogy ez mennyire kellemetlen? Kedden lesz 7.30-tól a szitu.. Szóval nem nagyon tudok rá felkészülni..! A doki meg azt mondta hogy altatás nincs! Zsibbasztás lesz ha törik ha szakad! Szóval.. Nem parázok inkább csak ideges vagyok.. Illetve a varratszedés és a fertőtlenítést hogy oldjam meg? .. Remélem fel fog világosítani a doki! Ha van valakinek ilyen sztorija szívesen olvasom! Mert jól esne tudni igazából higy mire kell felkészülnöm! :)
NORMÁLIS VÁLASZOKAT szeretnék kérni! Köszönöm szépen! :)
És végül hova kaptál szurast a zsibbasztashoz?
Nekem a doki azt mondta hónapja adja majd mert a gangliont nem lehet korbeszurkalni🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!