Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Magánrendelésük után miért...

Magánrendelésük után miért nem adóznak az orvosok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Adóznak. Anélkül nem is tarthatnak fenn rendelőt. Hogy mennyit az már az ő dolguk.
2010. jún. 4. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogyne adóznának??Ezt honnan vetted??Többnyire több orvos áll össze és bérelnek egy helyiséget, kft-t alapítva. Keményen adóznak,és a gépeket a saját pénzükből veszik.Meg az eszközöket,meg a törlőket ,meg a wc papírt is.
2010. jún. 4. 22:34
 3/7 A kérdező kommentje:
A vizsgálatokra gondoltam konkrétan. Számlaadás ilyesmi.
2010. jún. 4. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
annyit vallanak be, mintha veszteséges lenne az üzlet, havi 1-2 számlát állítanak ki randomra, mintha összesen annyi kuncsaftjuk lenne...Miért? Pénz. Olyan ez, mint a magántanárok feketézős tanítása.
2010. jún. 4. 23:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ha hat év egyetem után (ami mellesleg nem épp a büfé ruhatár szak kategória), olyan pofátlanul alacsony fizetéssel akarnák kiszúrni a szemedet, mint amit egy átlag orvos kap akkor neked sem lenne kedved számlázgatni. Igazából egy orvosnak minimum 400-500 ezret kellene keresnie, akkor lenne a tudásához képest jól megfizetve.
2010. jún. 8. 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:

"Igazából egy orvosnak minimum 400-500 ezret kellene keresnie, akkor lenne a tudásához képest jól megfizetve."

Miert kellene? Es akkor a banyaszok, a tervezok, es a tobbi szakma hol van? Miert lenne nehezebb egy legkondicionalt rendeloben szep tiszta ruhaban a noverkekkel csevereszgetni,mint lenn a banyaban, vagy az olajfuro tornyokon melozni? Hagyjuk mar....A hat ev tanulas meg megint olyan,hogy addig sem dolgoznak, csak isznak mint a homok a kollegiumban. Aztan meg epphogy atrugdossak oket a vizsgakon, az kettes alaval mar mutenek. Bene felejtik a rongyot a betegben, rossz beteget mutenek meg, es hasonlok..MELYSEGES TISZTELET A KIVETELNEK!

Epp hogy a konnyu fizikai munkat vegzoktol atcsoportositanam a penz a nehez fizikai munkat vegzokhoz. Ez akkor a Hippokrateszi eskurol nem is beszeltem...A leggyokerebbek ma a vilagon sasjon az orvosok, az ugyvedek, es a bankarok. Ezt mindenki tudja. Megegyszer: azert tisztelet annak a nagy szamu kivetelnek!!!

2010. jún. 8. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves előző.

Nem tudom, hogy mi a foglalkozásod, de nagyon el vagy tájolva. Szenet bányászni vagy bármilyen fizikai munkát végezni minden idióta tud, ha rendelkezik kellő erővel. A fizikai munkásnak büdös volt az iskola, azért fizikai munkás. Ami pedig az egyetemet illeti, ha nem vagy medikus (én az vagyok) elképzelni nem tudod mennyit kell itt tanulni. Egy példa: van vagy 3000 anatómiai kifejezés, amit tudnunk kell és nem egy két szavasak hanem ilyenek ---> musculus bicipitis brachi caput longnum tendo. És ez csak egy tantárgy a sok közül. A könnyű munkáról pedig csak annyit, hogy el sem tudod képzelni mekkora teher az, hogy nem hibázhatsz, ha hibázol valaki megsérül, vagy meghal. És igen az orvos egész nap a nővérrel trécsel... hol élsz te? Szerinted ki műt? Ki diagnosztizál? Ki köti be az infúziót? Ki turkál könyékig a hullában, hogy kiderítse a halál okát? Felhoztál néhány hibát, de ez csak egy két eset, több ezer ember van aki az orvosoknak köszönheti az életét.

Ja az egyetem után pedig még szakosodni is kell az akár plusz 5 év is lehet...

Abban igazat adok, hogy vannak kamu egyetemek, ahol csak elvannak az emberek, de az orvosi nem az, és vannak kamu szakmák is, de az orvosok igenis megdolgoznak a pénzükért.

2010. jún. 13. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!