Masszőrök! Ti is azt valljátok -a tanultakkal ellentétben- hogy a masszázs akkor eredményes, ha fáj?
Ezt a 10-es skálát sosem értettem. Nemrég bevertem a lábamat, megkérdezték a sürgősségin, hogy mekkora a fájdalom. Na de ha sose éreztem a 10-est, akkor honnan tudjam, mi az? Egy szülés vagy egy tökönrúgás hányasnak számít?
Hát hogy végig és utána is fájjon, az biztos hülyeség. Valahol enyhíteni kell. Persze, az ellazulás az alap, de nem biztos, hogy folyamatosan megy. Viszont ha valahol fájdalmat okozok, akkor utána jön egy nyugtató, kényeztető szakasz. A végén biztosan el kell lazítani a vendéget. Ha tovább tart a fájdalmas kezelés, akkor meg kell szakítani nyugtató szakaszokkal és inkább több részletben intézni. Az ma már a fogorvosnál se fogadható el, hogy folyamatosan fájjon a kezelés, akkor mitől lenne elfogadható a masszázsnál?
Továbbra is egyet értünk.
Ez a 10-es skála tényleg érdekes,nem túl pontos de azért szerintem megsaccolható. Most olvastam erről a 4-es fájdalom skáláról:
A skót nővér találmánya c. fejezet.
Ez alapján is végig a 4-est éreztem.
Nekem olyan kérdésem merült fel ilyen esetben illik visszajelzést adni utólag? Mert miután elmúlt a masszázs miatti fájdalom észrevettem hogy az eredeti váll fájdalmam is maradt. Szóval abszolút nem érte meg a szenvedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!