Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Csak én járok mindig így? (KÉP)

Csak én járok mindig így? (KÉP)

Figyelt kérdés

Akárhányszor elmegyek valamivel orvoshoz egyszerűen nem segítenek! Pl.: az ujjam eltört több helyen és kiszakadt a tokból a csont, erre azt mondta az orvos, hogy nincs semmi baja. Egy hét után elmentem másik orvoshoz, akkor ugye mondta, hogy mi a helyzet...

Vagy pl. elmentem a lábammal, de tényleg csak azért, mert nagyon fájt, alig bírtam menni.

Itt egy kép róla: [link]

Erre azt mondták, hogy megcsípte egy bogár :D Persze azóta eltelt vagy 9-10 hónap és még mindig ott van, csak a szine nem olyan már és csak ritkán fáj.

Engem annyira idegesít, hogy nem a dolgukat végzik, hanem bent röhögcsélnek a rendelőben.

Már ha valami bajom van el sem megyek inkább orvoshoz... :(

2010. jún. 4. 00:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem belerugtál valaminek a sarkába?
2010. jún. 4. 00:24
 2/3 anonim ***** válasza:
engem sem láttak el az ügyeleten. :S pedig van tb-m...
2010. jún. 4. 00:35
 3/3 anonim ***** válasza:

A háziorvosod ilyen? Ha egy orvos, cseréld le.

Én majdnem meghaltam az ilyen orvosok hibájából, és az agyamban egy áttét van, mert nem vett komolyan a háziorvosom.

2010. jún. 4. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!