Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Háziorvos fel tud írni Monural...

Háziorvos fel tud írni Monural granulátumot?

Figyelt kérdés
Visszatérő húgyúti fertőzés miatt eddig mindig nőgyógyásszal írattam fel Monural granulátumot, viszont sokkal egyszerűbb lenne ha csak a háziorvosig kellene elmennem érte. Sajnos nem vagyok biztos benne, hogy háziorvos is felírhatja-e ezt az antibiotikumot és betegen nem szívesen várakoznék feleslegesen a rendelőben... Valakinak van tapasztalata a téren?

2018. jan. 1. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen!:)
2018. jan. 1. 20:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez nagy megkönnyebbülés, köszönöm!! Esetleg vényköteles hüvelykúpot próbált már valaki háziorvostól kérni?
2018. jan. 1. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Bármit felír ha megmondod hogy a nőgyógyászod ajánlotta mert már kivizsgált (kamu) de szabin van :) első voltam

Monuralt tuti felír !

2018. jan. 1. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:
azt elfelejtettem mondani hogy a monuralnál nincs jobb ! Én havonta egyszer véreset pisilek mert valami nincsen rendben a Húgyhólyagommal. Kétszer használtam eddig azóta semmi problémám nincs előtte minden hónapban volt .
2018. jan. 2. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!