Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy öltöztök, ha orvoshoz...

Hogy öltöztök, ha orvoshoz mentek?

Figyelt kérdés
Gondolok itt magán-és sztk rendelésre is. Számít a kinézet? Nyilván tudom, igen, de hogyha nem sürgősen mentek, hanem pl nőgyógyászhoz, fogászatra, előre lefixált konzultációra, hogyan öltöztök? Elegánsabban, drágább ruháitokat veszitek fel, vagy simán, lazán? Ha látja az orvos hogy vagy felöltözve, esetleg más lesz a bánásmód? (mondjuk hálapénz reményében) Nem az alap ápoltságra gondolok, az természetes, de hogy tesztek-e föl esetleg plusz sminket stb?

2017. dec. 28. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sminket nem, simán, lazán, de azért egy normális ruhában.
2017. dec. 28. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

"Hogy öltöztök, ha orvoshoz mentek?"

Ahogy bármikor máskor. Ilyen hülyeséget kérdezni is hogy lehet?

2017. dec. 28. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít a kinézet, amíg tisztán és normális ruhában mész. Ha qrvás göncben, vastagon kimázolva toppansz be, az az első körben félreviheti a diagnózist.:D Sem SZTK-ban, sem magánrendelésen nem szokás hálapénzt osztogatni, utóbbiban fix tarifája van az ellátásnak. Az orvosok pedig jellemzően nem tinik, hogy kinézet alapján rostáljanak.:-)
2017. dec. 28. 14:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert az év második felében többször is jártam kórházba, nem részletezném az okát, és azt vettem észre, hogy sokkal kedvesebbek voltak, amikor szebben öltöztem fel, mint máskor. Szerettem volna tudni, hogy ez véletlen, vagy tudták, hogy műtétre lesz szükség akkor hirtelen kedvesek, mert esetleg várnak valamit?
2017. dec. 28. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam eleve melegítőben járni, abban itthon vagyok. Viszont kisestélyit meg bálba vennék fel, ha járnék bálba, de nem járok. Tehát ebből az következik, hogy mindig csinosan járok mindenhová, legyen szó bevásárlásról, munkáról, vagy orvosról. A csinosban pedig minden benne van, ami nem otthoni és nem báli.
2017. dec. 28. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Te mindenkivel ilyen bizalmatlan és paranoid vagy?
2017. dec. 28. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!