Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Felírhatok magamnak olyan...

Felírhatok magamnak olyan gyógyszert, amit csak szakorvos írhatna fel nekem (orvos vagyok)?

Figyelt kérdés

2017. dec. 21. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha orvos vagy, akkor ezt neked tudnod kéne.
2017. dec. 21. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Orvos tudja erre a választ, nem itt kérdezi.
2017. dec. 21. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Amit csak szakorvos írhatna fel" - ha szakorvos vagy, akkor természetesen felírhatod magadnak is.

De szerintem te csak egy kölyök vagy, aki hozzájutott néhány aláírt recepthez, és szeretne magának valami extra szert felírni. Remélem elkapnak és okirat hamisításért elővesznek.

2017. dec. 21. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézz utána a törvényben a pro familia receptnek, illetve keresgélj a pecsétre kiadható gyógyszerek között a pharmindexen vagy OGYEI honlapján.

De esküszöm felgyújtom a diplomám, ha egyáltalán a közelében jártál valaha is az orvosi egyetemnek.

2017. dec. 21. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is felgyújtom. Gyújtsunk együtt!:)

Ilyet orvos nem kérdez. Nem itt kérdez.

2017. dec. 21. 17:08
 6/8 Judit58 válasza:
haha..szerintetk mit akar ez a kis kamus??
2018. jan. 16. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok orvos, de a volt barátom anyukája orvosit végzett, és annak ellenére, hogy nem is orvosként praktizál valamilyen "kártyával" meg tudta vásárolni a fogamzásgátlómat anélkül, hogy külön receptet kellett volna felíratnom. (Itt jegyezném meg, hogy nem tudom, hogy ez minden orvos végzettségű személynek jár-e, vagy csak a munkahelye által jutott hozzá, ami végső soron egy egészségügyi irányítóközpont, és abban sem vagyok biztos, hogy bármilyen gyógyszer kiváltható ezzel.)
2018. márc. 3. 02:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem feltétlenül kamu a kérdés.

Frissen végzett orvosként én sem tudom, hogy milyen jogosultságom van, mert ezt nem mondták el nekünk. Ettől függetlenül én nem itt kérdeznék.

2023. júl. 19. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!