Járt már így valaki táppénzes papírral?
A múlt héten otthon voltam táppénzen, kiállított a háziorvos egy táppénzes papírt péntekig, nem lettem jobban, ezért visszamentem hozzá.
Azt mondta, hogy új táppénzes papírt csak akkor tud kiállítani, ha a régi táppénzes papírt is visszaviszem, amit nem tudok visszavinni, mert kivételesen le kellett adni határidőre.
Megteheti, hogy nem állít ki újat? (Pedig órákat ültem a rendelésen.)
Valami nem stimmel. A táppénzes papír nincs nálad addig, amíg vissza nem mész a dokihoz azzal, hogy meggyógyultál, ekkor ráírják a táppénzes időszak végét és odaadják a papírt. Csak ezután tudod bevinni. A papír a táppénz alatt nincs nálad. Leadni se tudod.
Tehát neked előre ráírták a pénteket és odaadták? Mert ez nem szabályos. Ha előre megírták a teljes papírt és ki is adták, akkor persze, hogy utólag nem módosítható. ha nem vagy jól, kezdj egy új táppénzes időszakot és tájékoztasd a dokit, hogy hogy működik a dolog - előre nem töltjük ki a táppénz végét, mert nem lehet tudni hétfőn, hogy pénteken hogy leszel.
Szóval valami nagyon sántít.
Igen, kedden odaadta, hogy szombaton keresőképes vagyok.
És annyit mondott az orvos, ha nem leszek jobban, akkor jöjjek vissza, vissza is mentem tegnap, mire közölte, hogy a régi papír is kell, amiről a múlt héten egy szót sem szólt.
A munkahelyed is tudhatná, hogy előre kvázi senki nem tudja bevinni a papírt, amin az van, meddig lesz beteg... a doki is érdekesen járt el, de a munkahelyed is.
Gondolom, a doki nem számolt azzal, hogy előre le is adod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!