Mi lehet a bajom? Tudtok Budapesten jó pszichológust?
Figyelt kérdés
Hetek óta éjjel alig tudok aludni, “felébredek” az álomból, viszont nem jutok vissza a valóságba. Beszorulok a két világ közé és ilyenkor meg van merevedre a testem, nem bírok megmozdulni, azt érzem, hogy meg fogok halni és nehezen kapok levegőt. Ilyenkor általában úgy ébresztem fel magam, hogy sikítok álmomban. Mi lehet a bajom? Illetve tudnátok ajánlani jó pszichológust Budapesten, aki tudna rajtam segíteni?(privátban)2017. dec. 4. 22:58
12/13 anonim válasza:
Pontosan utolsó! :D Kérdező semmi bajod sincs! Ez alvásparalízis ami mindenkivel megtörténik. Ez a azért van hogy miközben álmodba mozogsz valóságba ne mozogj. Csak annyi hogy az agyad felébredt, de a tested nem . Ilyenkor nem kell pánikolni hanem gyorsan kel pislognod meg fúrcsán kell levegőt venned. (pl gyorsan veszel levegőt és egyszer csak lassan) Nem kel a pszichológushoz menni minden ügyben. És ajánlat ne hagyd hogy valami retardált droggal etessen!!!!
13/13 anonim válasza:
#10 takarodj már innen te gyógyszeriparbáb!
Nem gyógyszer kell,hanem szexelni felszabadultan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!