Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Jelenthet problémát, ha nem...

Jelenthet problémát, ha nem megyek el a vérvételre?

Figyelt kérdés
A háziorvos adott ilyen vizsgálatra beutalót gyengeség és féradékonyság miatt, de nem fogok menni.

2017. dec. 3. 17:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk nem... Neked marad a fáradékonyság, gyengeség - mert az orvos nem tudja hogy segítsen -, de az kit érdekel?
2017. dec. 3. 17:54
 2/21 anonim ***** válasza:
58%

Nekem rezidens háziorvosként csak egy kérdésem van. Mi a túrónak mentél el a kollégához, ha aztán nem működsz együtt?

Egyébként max annyi problémát jelenthet, hogy nem derül ki mi a bajod.

De miért nem akarsz elmenni? Félsz a vérvételtől? Nincs időd elmenni? Nincs kedved sorban állni?

2017. dec. 3. 17:56
 3/21 anonim ***** válasza:
76%

Nekünk nem probléma. Neked már lehet.

Sok mindenre utalhat a fáradékonyság. Jobb esetben csak vitamin- illetőleg ásványi anyag hiány, ha egyébként az életmódoddal minden rendben. De rosszabb esetben igen komoly bajt is jelenthet. Amit meg vérvétellel ki lehet mutatni.

2017. dec. 3. 17:57
 4/21 A kérdező kommentje:
Igen, félek tőle. A vér látványa, a tű, minden. Undorodom az egésztől. És ha csak a vérvétel ami ki tudja mutatni az okot, inkább nem is érdekel.
2017. dec. 3. 18:16
 5/21 anonim ***** válasza:
68%

Szerinted ha netán olyan bajod van, ami megelőzhető, illetve kezelhető lenne, ha időben észre veszik, utána nem fogsz kórházba kerülni és ott nem fognak vért venni? Sőt, ott még lesz rosszabb is.

Én is mindig kifeküdtem nagyon fiatal koromban vérvételt követően, de már előre szóltam és úgy készültek, mert ha ennyit igazán kibír az ember, ha az egészségéről van szó.

De ha te nem, akkor nem pazarold mások idejét, illetve pénzét és ne menj orvoshoz, ha valami bajod van, mert felesleges. Sokszor lesz még olyan gondod, vagy olyan ok, amivel vagy ami miatt vérvételre fognak küldeni.

2017. dec. 3. 18:23
 6/21 anonim ***** válasza:
62%
Kedves kérdező, nem kell nézni. Becsukod a szemed összeszorítod a fogad és hopp túl is vagy rajta.
2017. dec. 3. 18:35
 7/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, a legutóbbi vérvételnél (14 éve volt) pont így jártam el. És mégis úgy "mostak" fel utána, mert nem tudtam magamról. Azóta nem menntem, pedig sokszor küldtek már. És nem is szándékszom menni.
2017. dec. 3. 19:13
 8/21 anonim ***** válasza:
62%
... öö.. reménykedtem, hogy gyerek vagy, hogy így fosol egy tűszúrástól...14 éve.. de hát akkor reménytelen vagy:D Aludj eleget, és táplálkozz egészségesen - reméljük elmúlik a gyengeséged.
2017. dec. 3. 20:06
 9/21 anonim ***** válasza:
62%
Jaj ne már. Csak egy szúnyogcsípés, miért félsz? Na jó. 15/F vagyok, és 11 évesen voltam, étvágytalanság végett (de a vérvétel nem mutatott semmi komolyat). Már biztos csípett meg szúnyog.
2017. dec. 4. 07:47
 10/21 anonim ***** válasza:
36%
Akkor halj meg.
2017. dec. 5. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!