Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi az az arcüregöblítés?

Mi az az arcüregöblítés?

Figyelt kérdés

Arcüreggyulladásom van,és a doki erre küld.Mi ez,és hogyan csinálják?Fáj?

Holnap 10-re megyek a fül-orr-gégészetre.

2010. jún. 1. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nem a legkellemesebb érzés,de fájni nem fáj és utána megkönnyebbülés lesz...már ha most fáj is az arcod.
2010. jún. 1. 20:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem fáj.Csak ha lehajolok.Akkor sem nagyon.Remélem tényleg nem fog fájni.

Ja és köszi a választ!

2010. jún. 1. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
nos nem tudom ma hogy megy es nem-e ertettel felre valamit a volt csajomnak nagyon sulyos arcureggyulladasa volt, neki arcuregoblitese 4szer volt. Egy eleg vastag fem rudat dugnak az orrodba, amit aptreselnek az arcuregtol elvalaszto csontokon (a recsegest en is hallottam), majd antibiotikumos vizzel atoblitik, amig a genny helyett tiszta viz nem jon. Szerinted faj? Nem tudom, de a lany hetekig sokkban volt tole :S
2010. jún. 1. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megijeszteni,de az előttem szóló írta le jól a lényeget...Nekem elég régen volt már (kb. 15 éve),de arra élénken emlékszek,hogy nagyon fájt...

Itt megtalálod pontosan leírva és képekkel illusztrálva,hogy mit is jelet az arcüregöblítés és mi történik olyankor:

[link]

Kitartás!

2010. jún. 1. 23:23
 5/6 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Persze mindenki másképp éli meg ezt,nekem nem volt olyan sokkoló és nem is fémet használtak hanem valami műanyag félét.De kinek milyen a fájdalomküszöbe...Mondjuk azt nem értem,hogy neked miért csinálnak ilyesmit,mert írtad,hogy nem fáj,csak ha lehajolsz.Én azt gondolom,hogy az nem lehet olyan vészes...de persze nem írtál részleteket,hogy mivel próbálkoztak még.Én antibiotikumos kúra után is majd megszakadtam annyira fájt az arcüregem(jobb oldal),akor megröntgenezték újból és csak akkor mondták,hogy ez szükséges.Viszont nekem már szúrták is fel...na az fájT!!! Sok sikert.esetleg majd írd le hogy milyen volt neked...

2010. jún. 1. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát tényleg nagyon fájt.Eddig ilyesmit nem csináltak velem.Remélem ezután nem is fognak.

Hogy hogyan csinálták?

Be ültettek egy székbe.Tettek egy-egy tampont az orromba.Állítólag érzéstelenítő volt.Utána hoztak egy tűt ami egy csőben volt,és azzal szúrtak az orromba,vagyis az arcüregembe.Aztán valami folyadékot nyomtak bele fecskendővel és azt valami géppel le szívták.Nem emlékszem mindenre pontosan mert azzal volta elfoglalva hogy mennyire fáj.Mind két orromon megcsinálta a doki,és csak azután mondta hogy szerinte felesleges volt,mert nem olyan nagy a gyulladás,és szerinte elég ha gyógyszert szedek meg infra-lámpázom.Anya persze teljesen kiakadt ezen.

Ja és a doki állandóan azt mondogattak hogy nem érti hogy egy ilyen nagy lány mint én miért sír.Én nem mondtam rá semmit,de egyszer ő is ki próbálhatná hogy milyen!

2010. jún. 2. 16:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!