Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nagyon vagynek arra, hogy...

Nagyon vagynek arra, hogy leány lehessek egy olyan műtét következtében ahhol énnekem a szakorvosok egy vaginat tudnának kialakítani csinálni lehetséges ez TB alapon?!

Figyelt kérdés
Mert érzem ,hogy leány voltam mindig belülről még ha beteges is.

#zavarok.genhibak.
2017. nov. 24. 16:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem inlabb hanem inkább!!!

És akkor én nem tudok helyesen írni amikor magasem tud!!!

2017. nov. 25. 16:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Hála az égnek nem, még csak azt kéne hogy befizessem a TB-t a kórházban meg elpatkolhatok mert a pénzből inkább ilyeneket gyártanak.

Ha kell valami fizesd meg magadnak, az életben nem hullik minden az öledbe, vagy ennyi erővel a TB fizessen nekem egy vadiúj Ferrarit mert és egy szegény ember testében ragadt gazdagnak érzem magam.

Ne értsetek félre alapból semmi bajom a transzneműekkel de miért az államnak kéne ezt finanszírozni ha másnak sem teszik?

2017. nov. 26. 18:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen hozzaszolasaikat a feltett kiírt kerdesemre.
2017. nov. 26. 23:39
 14/15 anonim válasza:
B uzi vagy! A tb amúgy semmit sem fizet mer az orbán ellopja.
2017. nov. 28. 12:13
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 amúgy tényleg röhejes, szemüveges voltam, -10 dioptria +3.5 cylinder, kb 15 centire láttam élesen plusz ugye egyenetlen is a szaruhártyám, normális szemüveg kerettel 140k (ebből pár évente kell új), femto-lasik szemműtét 680k, találd ki a kedves TB ebből mennyit fedezett.... ja, elmehetsz sztk-ba a leggyatrább szódaszifon szemüvegért (ilyen dioptriánál már tényleg centis vastagságról beszélünk)életed végéig haleluja.
2017. nov. 28. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!