Anyajegy eltávolítására keresek ügyes sebészt, kit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Dunaujvarobsan lakom, de az itteni kórházba nem szívesen mennék.2017. nov. 13. 09:20
1/9 anonim válasza:
Ehhez sztem bőrgyőgyász kell.
Nekem már kb 15-öt szedtek le a sorrendelőben, Sondi György. Az arcomról is kb 5-öt, semmi nyoma nem maradt
2/9 A kérdező kommentje:
Bőrgyógyásznál voltam már, ők adtak beutalót a sebészetre leszedetni.
2017. nov. 13. 10:00
3/9 anonim válasza:
1-es: Általános sebész távolítja el, nem bőrgyógyász, a bőrgyógyász esetleg a kisebbeket lefagyasztja.
Kérdező: Miért nem akarsz a dunaújvárosi kórházba menni?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem egy ismerosomnek csesztek mar el a mutetet itt.
Konkretan a baratomnak is, azota rokkant nyugdijas, 26 evesen :).........
2017. nov. 13. 12:34
5/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez nem egy nagy beavatkozas. De nem biznam magam a dunaujvarosi korhazra..
2017. nov. 13. 12:35
6/9 anonim válasza:
Lerokkant az anyajegyeltávolítás miatt?
7/9 anonim válasza:
Szerintem túlgondolod az egészet. Nem nyitott szívműtétre mész, ez csak anyajegyeltávolítás, nekem is volt ilyen beavatkozás, pár perc az egész helyi érzéstelenítésben. Egyébként mindenhol vannak jó és rossz orvosok.
8/9 anonim válasza:
sajna a dunaújvárosi a legrosszabbak között van
fateromat majdnem eltették láb alól.
egy sima epehólyag eltávolításból lett vékonybél elhalás és 1 hónap kórház.
Én Kulcson vetetem majd le 2 anyajegyemet... 15e pénzbe kerül :)
9/9 anonim válasza:
Ha te így érzed jobbnak, akkor vetesd le ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!