Lézeres aranyérműtét. Kit ajánlanátok?
Köszi elolvastam...:((hát ez borzasztó,nem is gondoltam volna...
Eddig azt hittem, a lézeres műtétnél nincs jobb.Ezek szerint marad a hagyományos.Esetleg dokit ajánlanál?Tudom, ott vannak neten,de annyi az orvos, mint égen a csillag.Aki esetleg jó, vagy kiemelkedő a területén.
Én a linkben szereplő Bánfalvi doktor urat ajánlanám, ha szükséges lenne én őt keresném fel.
Esetleg még egy női orvost ismerek, Csatár Éva proktológust.
Egyébként ha nem magánrendelésre mentek, hanem kórházba, ott hagyományos sebészi módszerrel műtenek (úgy tudom Ritter professzor úr pl. a Nyírő Gyula kórházban is rendel, de ennek utána kéne járni. Őt is merném ajánlani.)
-Szia!
a lézeres műtét szerintem is túl drasztikus. Én inkább ezt ajánlanám...nekem bevált.
(2 hét pénzvisszafizetési garancia, úgyhogy nincs semmi kockázat)
egy próbát megér;)
A lézeres műtét után ajánlom használni a Bebydream nedves törlőpapírt székeléskor. Minden étkezés után kötelezően egy evőkanál parafinolajat kell lenyelni. Hashajtór NEM, mert azzal együtt a gyomorsav is jöhet és az irritálja a sebeket. Az alsónadrágba be kell ragasztani (és cserélni) Tenna Ledy betétet, a nagyobb típusút.
A lézeres műtéttel örökre megszűnik az aranyér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!