Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lézeres aranyérműtét. Kit...

Lézeres aranyérműtét. Kit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A páromat meg kellene műteni,mert nagyon ronda,erős vérzéses aranyere van.Nem ismerjük a klinikákat,ajánlanátok vki jó dokit? nagyon köszönöm!!
2010. máj. 31. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Lézerest semmiképp! Már bebizonyosodott, hogy többet árt, mint használ.

Ezeken a linkeken találsz orvost, tájékoztatókat és fórumot a témában:

[link]

[link]

2010. máj. 31. 09:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi elolvastam...:((hát ez borzasztó,nem is gondoltam volna...

Eddig azt hittem, a lézeres műtétnél nincs jobb.Ezek szerint marad a hagyományos.Esetleg dokit ajánlanál?Tudom, ott vannak neten,de annyi az orvos, mint égen a csillag.Aki esetleg jó, vagy kiemelkedő a területén.

2010. máj. 31. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a linkben szereplő Bánfalvi doktor urat ajánlanám, ha szükséges lenne én őt keresném fel.

Esetleg még egy női orvost ismerek, Csatár Éva proktológust.

[link]

Egyébként ha nem magánrendelésre mentek, hanem kórházba, ott hagyományos sebészi módszerrel műtenek (úgy tudom Ritter professzor úr pl. a Nyírő Gyula kórházban is rendel, de ennek utána kéne járni. Őt is merném ajánlani.)

2010. máj. 31. 10:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 31. 11:04
 5/6 anonim válasza:

-Szia!

a lézeres műtét szerintem is túl drasztikus. Én inkább ezt ajánlanám...nekem bevált.

[link]

(2 hét pénzvisszafizetési garancia, úgyhogy nincs semmi kockázat)

egy próbát megér;)

2010. jún. 1. 18:58
 6/6 anonim válasza:

A lézeres műtét után ajánlom használni a Bebydream nedves törlőpapírt székeléskor. Minden étkezés után kötelezően egy evőkanál parafinolajat kell lenyelni. Hashajtór NEM, mert azzal együtt a gyomorsav is jöhet és az irritálja a sebeket. Az alsónadrágba be kell ragasztani (és cserélni) Tenna Ledy betétet, a nagyobb típusút.

A lézeres műtéttel örökre megszűnik az aranyér!

2012. nov. 12. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!