10 cm Petefészekciszta el mulhat magától?
Akkor kulcslyukas mûtét lesz, nem operáció. Engem 15 évesen mûtöttek 11x10es cisztával:
-Az altatógáz felszívárgása a vállba utána jobban fog fájni mint a sebek, nehéz lesz tôle aludni, sebeket ahhoz képest meg sem érzed, csak a döcögôs autóban hazafelé.
-A gyógytornász ajánlott feladatait rendesen csináld mert én nem napi háromszor csináltam és olyan véraláfutás lett a vége, h úgy nézett ki mint egy padlizsán.
-Az altató hánytathat is, elötte meg nem ehetsz, így ha várni kell a mûtôre, 36 óráig nem fogsz enni.
-Borotvåld le ott lent, vagy ôk fogják, mûtét közben.
-Katéterrel fogsz ébredni, nekem rosszul rakták fel, ugh nem tudtam tôle pipilni, valami borzasztó volt akárhányszor megpróbáltam, szerencsére aztán levették és vödörbe pisiltem, hála az égnek. Te is megkérheted ôket h vödör legyen. A legrosszabb része az volt amikor kitépték belôlem az infúziós tût szóval tényleg nem volt nagy szám. Ráadásul tesi felmentés:D Jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!