Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 10 cm Petefészekciszta el...

BarbaraSajó kérdése:

10 cm Petefészekciszta el mulhat magától?

Figyelt kérdés
Hello nem rég ultrahangon egy petefészekcisztát találtak nálam ami 10 cm. Azt mondták, hogy ez már az operácios kategoria! De én szeretném tudni, hogy nem szivodhat fel magátol? Mert nem nagyon szeretném a műtétet! Válaszokat előre is köszönöm!

2017. okt. 28. 06:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azt mondták nem rossz indulatu és voltam vér vizsgálaton
2017. nov. 22. 10:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor kulcslyukas mûtét lesz, nem operáció. Engem 15 évesen mûtöttek 11x10es cisztával:

-Az altatógáz felszívárgása a vállba utána jobban fog fájni mint a sebek, nehéz lesz tôle aludni, sebeket ahhoz képest meg sem érzed, csak a döcögôs autóban hazafelé.

-A gyógytornász ajánlott feladatait rendesen csináld mert én nem napi háromszor csináltam és olyan véraláfutás lett a vége, h úgy nézett ki mint egy padlizsán.

-Az altató hánytathat is, elötte meg nem ehetsz, így ha várni kell a mûtôre, 36 óráig nem fogsz enni.

-Borotvåld le ott lent, vagy ôk fogják, mûtét közben.

-Katéterrel fogsz ébredni, nekem rosszul rakták fel, ugh nem tudtam tôle pipilni, valami borzasztó volt akárhányszor megpróbáltam, szerencsére aztán levették és vödörbe pisiltem, hála az égnek. Te is megkérheted ôket h vödör legyen. A legrosszabb része az volt amikor kitépték belôlem az infúziós tût szóval tényleg nem volt nagy szám. Ráadásul tesi felmentés:D Jobbulást

2017. nov. 22. 23:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kedves kerdezo?
2018. febr. 22. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!