Hülye kérdés, de hazaengednének kiszáradva a kórházból? 17/l
Ha jól tudom 18 felett dönthetsz, hogy bent akarsz-e maradni, addig a szüleid döntenek erről.
De ne akarj ilyet, én már voltam kiszáradva, nem egy egészséges dolog :(
18 év alatt ha a hozzátartozód szeretné hogy bent maradj, akkor bentfognak.
Különben is, ha kivagy száradva talpalatnyi erőd sincs, nemhogy kisétálni a kórházból.
18 év alatt csak felnőttkorúval engednek haza, saját felelősségre is.
Hogy teljesen őszinte legyek, egy olyan országban ahol a gyógyulni vágyó beteg is meghal szimpla orvosi nemtörődömség miatt, szerinted küzd bárki is olyanért aki nem akar meggyógyulni?
Bőven túlterhelt az egészségügyi rendszer az olyanok nélkül is, akik nem akarnak bent maradni a kórházban. Haza fognak engedni és ha otthon halsz meg akkor meg fogják rántani a vállukat és élik tovább az életüket.
18év alatt a beteg nem dönthet a kezeléséről. Az a gondviselő dolga.
18 fölött pedig elsősegély jàr. A mentőt vissza utasithatja,ha időben és térben orientált .
Ha beviszik akkor már eleve nem lehet olyan nagyon kiszáradva. Mert a mentő is ellátja valamenyire. De elengedik saját felelöségre/illetve,ha visszautasíja a kezelést. Azaz kiszáradva is elengedik,ha kipurcan akkor az nem az a korház gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!